E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe için kritik gün!---

Fenerbahçe için kritik gün!

Fenerbahçe için kritik gün!
15 Eylül 2016 - 08:38 borsagundem.com

Manchester United ve Feyenoord’un da yer aldığı grupta kağıt üstünde en zayıf gözüken rakibiyle karşılaşacak olan sarı-lacivertlilerin Ukrayna’daki tek hedefi artık kazanmak ve ayağa kalkmak

Ligde çıktığı 3 maçta da galibiyet alamayan F.Bahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu’ndaki macerasına bugün Zorya Luhansk deplasmanında vereceği sınavla başlayacak. Sarı-lacivertiler, Ukrayna’da galip gelip hem grup maçlarına iyi bir başlangıç yapmak hem de üzerindeki ölü top-rağını atmak istiyor.

Manchester United ve Feyenoord’un da yer aldığı grupta kağıt üzerinde en zayıf gözüken rakibiyle karşılaşacak olan sarı-lacivertlilerin tek bir hedefi var, o da 3 puanla taraftarlarına bayram hediyesi vermek.

Karşılaşma, Ukray-na’nın doğusundaki savaş nedeniyle Luhansk şehrinde değil, Odessa kentindeki Chornomorets Stadı’nda oynanacak. 20.00’de başlayacak maçı Rumen hakem Istvan Kovacs yönetecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)