E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe, Hatayspor ile berabere kaldı---

Fenerbahçe, Hatayspor ile berabere kaldı

Fenerbahçe, Hatayspor ile berabere kaldı
21 Eylül 2020 - 21:59 borsagundem.com

Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Hatayspor ile golsüz berabere kaldı

Fenerbahçe, Süper Lig'in 2. haftasında sahasında Atakaş Hatayspor ile 0-0 berabere kaldı. Sezona, teknik direktör Erol Bulut yönetiminde deplasmanda 2-1'lik Çaykur Rizespor galibiyetiyle başlayan sarı-lacivertliler, bu sezonki ilk puan kaybını yaşadı. Fenerbahçe'de 65. dakikada Sosa'nın ortasında Gökhan Gönül'ün kafa vuruşu direkten dönerken, sarı-lacivertliler 90 dakikada boyunca pozisyon bulmakta zorlandı. Öte yandan Hatayspor mücadeleyi 9 kişi tamamlandı. 73. dakikada Ribeiro, 79. dakikada ise Sackey ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Bu sonucun ardından her iki takım da 4'er puana yükseldi.

LEMOS İLK KEZ

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Mauricio Lemos, ilk kez sarı-lacivertli formayı giymenin heyecanını yaşadı. İspanya'nın Las Palmas takımından kadroya dahil edilen 24 yaşındaki Uruguaylı stoper, sarı-lacivertli takımla ilk resmi maçına çıktı.

DİRAR VE RODRİGUES KADRODA YOK

Fenerbahçe'de bu sezon takımda düşünülmeyen Nabil Dirar ile Garry Rodrigues, Atakaş Hatayspor maçının 21 kişilik kadrosuna alınmadı. Teknik direktör Erol Bulut, takımdan ayrılması beklenen 2 oyuncuya da maç kadrosunda yer vermedi.

58 GÜN SONRA ÜLKER STADI'NDA

Sarı-lacivertli takım, 58 gün sonra Ülker Stadı'nda resmi maça çıktı.

Fenerbahçe, iç sahada son resmi müsabakasını 25 Temmuz'da Çaykur Rizespor ile yapmıştı. Geçen sezonun 34. ve son haftasında oynanan müsabakayı sarı-lacivertliler 3-1 kazanmıştı.

TARAFTARDAN MESAJ

Fenerbahçe taraftarı, Atakaş Hatayspor maçında hazırladıkları pankartlarla takımlarına destek verdi. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına yönelik alınan tedbirler kapsamında stada alınmayan taraftarlar, "Okul Açık" tribününe pankart astı. Üzerinde "Milyonlarca Yürek, Şampiyonluk Tek Hedef" yazılı pankartta kulüp başkanı Ali Koç, teknik direktör Erol Bulut, eski futbolcu Emre Belözoğlu ve oyuncuların resimleri yer aldı.

CANER İLE GÖKHAN UZUN ZAMAN SONRA...

Fenerbahçe'den 2016'da ayrılan ve 4 yıl sonra takıma dönen Caner Erkin ile Gökhan Gönül, uzun bir aradan sonra sarı-lacivertli formayla Ülker Stadı'nda resmi maça çıktı. Sarı-lacivertli ekipten ayrıldıktan sonra İtalya ekibi Inter ve Beşiktaş'ta forma giyen Caner Erkin, 1666 gün sonra Kadıköy'de Fenerbahçe formasını sırtına geçirdi.

Beşiktaş'ta geçirdiği 4 sezonun ardından Fenerbahçe'ye transfer olan Gökhan Gönül ise 1590 gün sonra Ülker Stadı'nda sarı-lacivertli formayı giydi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türk.22 Eylül 2020 01:31

    Ali Koç duztaban bişey olmaz fbden. Kim beyaz gömlek guydiyse orası batar

  • Mucise Reis ;)21 Eylül 2020 23:31

    Küme düşme bu sezon kaldırıldı. Gerçici olacak ama. İyiki öyle olmuş, futbolda kalite arttı. 2 eşdeğer klüp ne güzel mücadele etti. Küme düşmeme final maçı. Erken final maçı izledik :D

  • Nedim21 Eylül 2020 23:10

    Geçen hafta ki gibi hakem abileri  2 penaltı verseydi ne güzel olacaktı.  Bu takıma Dünya  karmasını da toplasan yine hüsran olacaktır.

  • HASAN HÜSEYİN ÇEMİRBEKLİ21 Eylül 2020 22:53

    bugün 10 lot hisse senedi almış idim yarın tavan yapar diye böyle şansın içine edeyim.

  • bozkurt21 Eylül 2020 22:42

    yarın taban

  • MUSTAFA22 Eylül 2020 00:25

    HAKEDİYOR

  • soner21 Eylül 2020 22:40

    Yazık oldu  o kadar   fener  hissesi  aldık hataysporu yenecek diye.  Yarın  hisseler  dip  yapabilir. 9   kişilik  hatayı  yenemiyorsan  erol bulut  git  evinde  uyu ne  işin  var  senin  fenerde. Sen büyük  takım  çalıştıramazsın. Bu yıl da  şampiyon olamazsak kahrımızdan artık korona virüs  bulaşır  bize. YTD.

  • KY22 Eylül 2020 09:27

    Birader bir önceki maçdan ders almadınız mı ? Keşke daha dikkatli izleseydiniz belliydi böyle olacağı BJk den gelenler ile nereye gideceksin bitmiş alayı hisse konusu ayrı bir şey bakarsın tavan olur,bir şekilde para kazanmak zorundalar ne şekilde olduğunun önemi yok belkide hedef borsadır?

  • TARKUT TARKAN21 Eylül 2020 22:38

    Valansiye tam bir hokbazmış.kendini ordan oraya atıyor.hakemlere oynuyor.gökhan, caner, mert hakan, tolga, deniz.serdar ve diğer yabancılar böyle güzüde bir takımda oynayabilecek oyuncular değil.takım resmen emre ve volkan kontrolüne kalmış.bu sene bir şey olacağına dair emaraler şuan için yoktur.

  • Net man 21 Eylül 2020 22:26

    Fenerbahçe geçen hafta da çok kötüydü zaten...trıışkadan penaltı ile aldılar maçı..bu takımdan bir cacık olmaz...8 kişi kalsa belki atarlardı 😂

  • okiman0721 Eylül 2020 22:21

    9 kişiye karşı gol atamıyorsanız YUH olsun size

  • Bika21 Eylül 2020 22:14

    Milyon dolarlık transferler 9 kişi olan Hatayspor'la beraberlik için mi yapıldı!

  • TAMİZ KARTALGÖZ21 Eylül 2020 22:10

    Bu FB den iş olmaz.Teknik Direktör transfer yapacağı yere malesef  Emre transferleri yaptı.AB ülkelerinde tam tersi olmaktadır.

  • atakan21 Eylül 2020 22:09

    Erol geçen  hafta rize  karşısında da  takımı  oynatamadı.  Bugünde hatay  karşısında 9  kişiye  karşı zorla 1 puan  aldı. Erol büyük  takım teknik  direktörü olamaz. Hayatında büyük  takım  çalıştırmadı. FB nin  stresini  kaldıramaz. 6 hafta zor  dayanır.