E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe golcüsünü Rusya'da buldu---

Fenerbahçe golcüsünü Rusya'da buldu

Fenerbahçe golcüsünü Rusya'da buldu
12 Şubat 2022 - 14:16 borsagundem.com

Ara transfer döneminde de sessiz olan yönetim, yeni sezon için kadro planlaması için adımlarını atmaya başladı. Fenerbahçe, gol yollarında yaşanan üretkenlik problemini çözmek için golcü arayışlarına devam ederken aradığı golcüyü Rusya'da buldu.

Süper Lig'de Başakşehir ve kupada ise Kayserispor'a mağlup olan Fenerbahçe'de taraftar isyan bayrağını çekti. Bu sezon lider Trabzonspor'un 20 puan gerisinde olan Fenerbahçe'de istenilen performans ortaya konulamıyor.

Vitor Pereira sonrası göreve gelen İsmail Kartal da çözüm olmadı. Ara transfer döneminde de sessiz kalan Sarı-lacivertli takımda yeni sezon için kadro planlanması çalışmaları hız kazandı.

Fenerbahçe'de gol yollarında yaşanan sıkıntıyı çözmek için forvet arayışları devam ederken aranan golcü Rusya'da bulundu.

Fenerbahçe, deneyimli Rus forvet Artem Dzyuba için temas kurmaya başladı. Zenit'in eski oyuncularından biri olan Maksim Demenko, Dzyuba'nın Fenerbahçe'ye transferi hakkında çarpıcı sözler kullandı.

Maksim Demenko, "Dzyuba 33 yaşına geldi ama ben hala gençliğindeki seviyeye sahip olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe'ye transfer için söylentileri var. Yurt dışında oynayabilir. Zenit onunla mukavele yenilemezse Rusya'da kalacağını düşünmüyorum. Bu durumda yeni gideceği takımda maddi bakımdan çok sağlam bir sözleşme imzalayacaktır." açıklamasını yaptı.

Demenko, "Dzyuba'nın Fenerbahçe'yle adı anılıyor. Fakat o nereye giderse gitsin onu alan takım, bonservis bedeli ödemeyeceği için maaşını yüksek tutacaktır. Çoğu zaman futbolcular yaşlandıkça saha içinde ve saha dışında daha profesyonel olur. Saha içinde enerjilerini dengeli kullanırken transfer masasında da daha yüksek bedeller almak için akıllı adımlar atmaya çalışır. Dzyuba'nın nereye giderse gitsin yeni takımında yine büyük işler yapacağını düşünüyorum." dedi.

Fenerbahçe'nin önümüzdeki sezon için forvet hattında tecrübeli bir golcü arayışında olduğu ve bu sebeple Artem Dzyuba'yı gündemine getirdiği ortaya çıktı. Dzyuba boşa çıkacağı için bonservisi de olmayacak.

Transfermarkt'taki bilgiliere göre piyasa değeri 9 milyon euro olan Artem Dzyuba, hava toplarındaki etkinliği ve güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor.

Uzun boyu ve fiziğiyle dikkat çeken 33 yaşındaki Artem Dzyuba, bu sezon Rusya'da Zenit formasıyla 17 maçta 10 gol ve 6 asist yapmayı başardı. Boyu sebebiyle hava toplarında etkili olan oyuncu Rusya milli takımında da 55 maçta 30 gol atmayı başararak dikkatleri çekmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 87,00
En Yüksek: 90,60
En Düşük: 86,75
Değişim -4,55 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,27
İşlem Hacmi 167.236.270
Toplam Adet: 1.895.301
Ağırlıklı Ort.: 88,20
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)