E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe dünya starını getiriyor---

Fenerbahçe dünya starını getiriyor

Fenerbahçe dünya starını getiriyor
24 Mayıs 2018 - 09:47 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım transfer çalışmalarına başladı

Sarı lacivertliler transfer için kolları şimdiden sıvadı. Şampiyonluğu ezeli rakibi G.Saray’a kaptıran ve 4 yıldır kupa hasreti çeken F.Bahçe, ‘düşük maliyetli’ yıldızları radarına aldı. Ancak Aziz Yıldırım, seçim süreci bitene kadar beklemede kalmayı düşünüyor.

Mali kriterler gözetiminde oyuncu arayışı içinde olan Sarı-Lacivertliler, ince eleyip sık dokuyacak. Geçmiş yıllarda yapılan yüksek maliyetli oyuncu transferleri hem hüsran oldu hem de kulübü uzun yıllar borç ödemeye mahkum etti. Bu sebeple Balotelli ve Badstuber biçilmiş kaftan gibi.

Alman savunmacı Holger Badstuber’in Stutgart’la olan sözleşmesi 30 Haziran’da sona eriyor. 29 yaşındaki stoper bu sezon 27 karşılaşmada 2 gol kaydetti.

Aynı tarihte de Mario Balotelli’nin Nice kulübüyle olan mukavelesi bitiyor. İki oyuncuya da bonservis ödenmeyecek. Ama dolgun maaş önerisi sunulacak.

Bu sezon Fransız ekibinde Lig ve Avrupa dahil 35 karşılaşmaya çıkan İtalyan golcü Balotelli, 24 gol 1 asistle oynadı.

Uzun süredir santrforlardan yüzü gülmeyen F.Bahçe, Guiza, Emenike ve Van Persie gibi vakalardan sonra, Balotelli ile taraftarının gönlünü hoş etmek istiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kalemcan24 Mayıs 2018 19:18

    Ya kardeşim yaşlı başlı zenginler sükse yapacam diye dolar ve Avroyla habire yurtdışından transfer yapıldı yıllarca. Bırakın bu işleri yıllardır başarı felan yok, olmayacak da. Almayın yabancı futbolcu vermeyin dövizi elalemin posası çıkmış topçularına. Gençlerimiz oynasın. Gelmek isteyen de TL ile imza atsın. Bu ülke zengin-yaşlıların ihtiraslarından bıkmıştır. Siyasetten, spordan ... el çekin. YETER ARTIK

  • hasan24 Mayıs 2018 13:59

    Bırakın artık posası çıkmış adamları almayı afrikayı tarayın üst düzey takımların u21 takımlarını tarayın buradaki yıldız adaylarını tespit edin bız 2 senede bekleriz yeter ki geleceğin takımını oluşturun satarken de para kazanalım.

  • ziya24 Mayıs 2018 11:13

    Dünya karmasını da getirsen sizin (yani Aykut ve sen) yüksek egonuzu aşan bir ismi ya da isimleri anında perişan edersiniz. Dolayısyla Şampiyon olmanız gibi bir konu olmaz. Bu yüzden bir on yıl daha kalmanı canı gönülden isterim ki bu on yılda 7 şampiyonluk gs ın 3 ü de bjk ın olma ihtimali yüksek.

  • yuh yahu24 Mayıs 2018 11:10

    Bir Fenerli olarak diyorum ki: Hayatını takımına adamış bir adamın koltuğunun baba parasıyla adam olmuş birine teslim edilmesine vicdanım el vermiyor.. Adamcağızın kazandırdığı onca tesise hürmet edelim herşeyden önce!

  • EGS holdingzede24 Mayıs 2018 10:23

    Seçimi kaybedecek.Ali Koç başkan,Fenerbahçe şampiyon.

  • FB24 Mayıs 2018 10:12

    AZİZİN DÜNYA STARINI GETİRMESİNDEN.ALİ KOÇ'UN SELÇUK ŞAHİN'İ GETİRMESİ DAHA FAYDALI OLUR.

  • İhlas finans24 Mayıs 2018 09:55

    Doları aha bu artıri