E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe, deplasmanda farklı turladı---

Fenerbahçe, deplasmanda farklı turladı

Fenerbahçe, deplasmanda farklı turladı
18 Ağustos 2023 - 08:19 borsagundem.com

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu rövanşında Fenerbahçe, deplasmanda Slovenya'nın Maribor ekibini 3-0 yenerek tur atladı. Sarı-lacivertlilerin gollerini; İrfan Can Kahveci, Szymanski ve Tadic kaydetti

Fenerbahçe(#FENER), UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu rövanşında deplasmanda Maribor ile karşı karşıya geldi. 65'de çıkan olaylar nedeniyle yarım saat duran mücadeleyi temsilcimiz 3-0 kazanarak play-off'a yükseldi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu rövanşında Fenerbahçe, deplasmanda Slovenya'nın Maribor ekibiyle kozlarını paylaştı. Sarı-lacivertliler bu maçı da 3-0 kazanarak toplamda 6-1'le tur atladı.

GOL PERDESİNİ İRFAN CAN AÇTI

18'inci dakikada Tadic'in pasında Batshuayi, yay üzerinde arka direğe çok iyi ortaladı. O bölgede kendini unutturan İrfan Can Kahveci, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

33'de İrfan Can Eğribayat penaltıyı kurtardı.

SAHA KARIŞTI, TARAFTARLAR BİRBİRİNE GİRDİ

Maç Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğüyle devam ederken iki takım taraftarları arasında kavga çıktı ve maç durdu. Daha sonra UEFA, Fenerbahçeli taraftarların stadyumdan çıkarılmasına karar verdi.

Olayların, bir Maribor taraftarının güvenlikçi gibi görünüp Fenerbahçe tribününden pankart alması; sonra bu olayın ortaya çıkması üzerine yaşandığı iddia edildi. Daha sonra Fenerbahçe tribününden kişiler bu pankartı geri alınca olaylar başladı.

UEFA yetkilileri, daha sonra Fenerbahçe taraftarlarının tribünü terk etmesini istedi ve sarı lacivertli taraftarlar stadyumdan çıkarıldı.

KAPANIŞI DUSAN TADİC YAPTI
Yeniden başlayan karşılaşmada Sebastian Szymanski'nin harika golüyle farkı 2'ye çıktı.

Soldan Jayden Oosterwolde'nin çevirdiği topa kale önünde Tadic vurdu ve topu ağlara gönderdi. 

Maribor-Fenerbahçe maçı çıkan kavga nedeniyle durduruldu

 

Fenerbahçe'nin Avrupa'da tur gecesi

 

İşte Fenerbahçe'nin son bombası: Tam 13 milyon euro...

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 87,10
En Yüksek: 88,20
En Düşük: 85,95
Değişim 0,11 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,28
İşlem Hacmi 110.355.740
Toplam Adet: 1.268.796
Ağırlıklı Ort.: 86,92
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)