E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Arda Güler için net açıklama---

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Arda Güler için net açıklama

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Arda Güler için net açıklama
05 Temmuz 2023 - 20:50 borsagundem.com

Real Madrid ile anlaştığı iddia edilen Arda Güler için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç çok net açıklamalarda bulundu. Koç, İsmail Kartal'ın imza töreninde genç yıldızın yeni sezonda sarı-lacivertli formayı giymeyeceğini belirtti

Fenerbahçe (#FENER) Başkanı Ali Koç, Arda Güler'in sarı-lacivertli kulüpten ayrılacağını duyurdu. Koç yaptığı açıklamada, "Net bir şey söyleyebilirim. Arda, Fenerbahçe'de kalmak istemiyor. Arda gelecek sezon Fenerbahçe'de olmayacak." ifadelerini kullandı.

"SAYGI DUYMAK LAZIM"

Ali Koç yaptığı açıklamada, "Net bir şey söyleyebilirim. Arda, Fenerbahçe'de kalmak istemiyor. Fenerbahçe'de kalma imkanı yaratan teklifler vardı, ona da saygı duymak lazım. Hangi şartlarda ayrılacağı netleştikten sonra gerekli açıklamaları yapacağım. Arda gelecek sezon Fenerbahçe'de olmayacak." dedi.

"TÜRK FUTBOLUNUN GURURUDUR"

Koç ayrıca, "Milyonlarca Fenerbahçe taraftarı, Arda'yı bağrına bastı. Deplasman gittiğimiz şehirlerde de ne kadar bir sempatiye sahip olduğunu biliyoruz. Milyonlara süreci anlatmamız lazım. Onlar da bilmeyi hak ediyor. Süreç sonuçlanmadı. Süreç bittikten sonra bütün gelişmeleri, detaylı bir şekilde anlatma borcum var. Arda'nın bu kadar istenmesi, Türk futbolunun gururudur. Arda ne yaparsa yapsın... Birçok genç yolladık yurt dışına ama hepsi geri dönüyor. Ne olursa olsun, Allah en hayırlısını yazsın." ifadelerini kullandı.

Arda Güler dünya deviyle anlaştı

 

Ali Koç'tan Merih hamlesi

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rahmi Koç ve Ali Koç'u kabul etti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali05 Temmuz 2023 23:57

    Kırk yılın başı iyi bir futbolcu çıkar onu da ucuza verirsiniz 50 -60 milyona serbest kalma bedelini zamanında neden yapmazsınız