E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe, Başakşehir virajında---

Fenerbahçe, Başakşehir virajında

Fenerbahçe, Başakşehir virajında
24 Ocak 2024 - 10:11 borsagundem.com

Fenerbahçe, Süper Lig'de bugün Başakşehir'e konuk olacak. Peki Başakşehir-Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda, eksikler kimler? İşte karşılaşmaya ilişkin ayrıntılar ve muhtemel 11'ler...

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir ile karşılaşacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak müsabaka, bugün saat 20.00'de başlayacak. Maçı hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Anıl Usta yapacak. Maçın 4. hakemi ise Mert Güzenge olurken, müsabakada VAR koltuğunda Erkan Engin oturacak. Engin’e AVAR’da Alper Çetin ve Serkan Ok eşlik edecek. Maç, beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Ligin 21. haftasında sahasında Yılport Samsunspor ile berabere kalarak zirve yarışında çok önemli 2 puan kaybeden sarı-lacivertliler, RAMS Başakşehir'i yenerek kötü sonucu unutturmayı hedefliyor.

Teknik direktör İsmail Kartal'ın öğrencileri, haftaya 54 puan ve averajla lider olarak girdi.

7 eksik

Fenerbahçe, Yılport Samsunspor karşısında 7 oyuncusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde Afrika Uluslar Kupası'nda yer alan Bright Osayi-Samuel ve Alexander Djiku'nun yanı sıra, sakatlıkları bulunan Fred, Luan Peres, Miha Zajc ve Miguel Crespo forma giyemeyecek.

Bu isimlerin yanı sıra, sakatlığını atlatan ancak henüz hazır durumda yer almayan Rodrigo Becao da kadroda yer almayacak.

Oosterwolde sarı kart sınırında

Sarı-lacivertlilerde kadroda yer almayacak Alexander Djiku ve Miguel Crespo'nun yanı sıra Jayden Oosterwolde de kart sınırında bulunuyor. Hollandalı genç oyuncu, kart görmesi durumunda MKE Ankaragücü maçında oynayamayacak.

Başakşehir: Volkan, Dubois, Leo Duarte, Ba, Lima, Onur, Deniz, Ömer Ali, Berkay, Figueiredo, Piatek

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Bonucci, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Krunic, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko

Fenerbahçe'nin bonservis rekorunu kıracak!

 

Fenerbahçe'de Fred'in kaçıracağı maçlar belli oldu!

 

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü transferinde mutlu sona yakın!

 

Fenerbahçe'ye Samsunspor çelmesi: Sürpriz puan kaybı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)