E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe Adana'ya gol oldu yağdı!---

Fenerbahçe Adana'ya gol oldu yağdı!

Fenerbahçe Adana'ya gol oldu yağdı!
23 Ağustos 2022 - 00:29 borsagundem.com

Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe, sahasında Adana Demirspor'u 4-2 mağlup etti. Enner Valencia attığı 2 golle yıldızlaşırken, sarı-lacivertliler ligde averaj üstünlüğü ile liderlik koltuğuna oturdu

Fenerbahçe (#FENER) ile Adana Demirspor, Süper Lig'in 3. haftasında Ülker Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi sarı-lacivertliler 4-2 kazandı.

VALENCIA ŞOV YAPTI

Karşılaşmaya oldukça etkili başlayan Fenerbahçe, 20. dakikada Enner Valencia'nın penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. Sarı-lacivertlilerin Ekvadorlu golcüsü 41. dakikada bir daha sahneye çıktı ve skoru 2-0'a getirdi. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmayınca takımlar soyunma odasına bu skorla gitti.

Kadıköy'de çılgın maç! Fenerbahçe, Adana Demirspor'u 4 golle geçerek liderlik koltuğuna oturdu

FENERBAHÇE LİDERLİK KOLTUĞUNA OTURDU

İkinci yarıya da hızlı başlayan Fenerbahçe, 47. dakikada Zajc ile farkı 3'e çıkardı. Ancak bu golden sonra ibre tamamen Adana Demirspor'dan yana döndü. Mavi Şimşekler, 56. dakikada Belhanda'nın golüyle farkı 2'ye indirirken 66. dakikada ise sahneye Artem Dzyuba çıktı. Adana Demirspor'un yeni transferi ilk golünü atarken skoru 3-2'ye getirdi. Mavi Şimşekler'de Rakitskiy, Rossi'ye yaptığı müdahale sonrası 82. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Fenerbahçe'nin son golünü ise yeni transfer Alioski kaydetti. Mücadeleyi 4-2 kazanan sarı-lacivertliler 7 puanla liderlik koltuğuna oturdu.

Fenerbahçe Tisserand'ın El Ettifaq'a transferini açıkladı

 

Cengiz Ünder'i Tudor oyundan aldı... Galatasaray harekete geçti!

 

TFF'den Beşiktaş açıklaması

 

Trabzonspor, Ahmetcan Kaplan'ı 173 milyon TL'ye Ajax'a sattı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 84,05
En Yüksek: 86,50
En Düşük: 83,80
Değişim -4,65 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,06
İşlem Hacmi 120.605.010
Toplam Adet: 1.424.818
Ağırlıklı Ort.: 84,65
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)