E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaFed sonrası dünya eskisi gibi olmayacak---

Fed sonrası dünya eskisi gibi olmayacak

Fed sonrası dünya eskisi gibi olmayacak
10 Aralık 2015 - 11:14 borsagundem.com

DoubleLine Funds’ın CEO’su ve CIO’su Jeffrey Gundlach, Fed'in faiz artırımı sonrası ticaret yapma şeklinin değişeceğini söyledi

Wall Street’in önemli isimlerinden danışmanlık şirketi DoubleLine Funds’ın CEO’su ve CIO’su Jeffrey Gundlach, ABD Merkez Bankası Fed’in faiz kararı sonrasında, dünyada hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağına işaret etti.

Piyasalarda tahvil kralı olarak bilinen Gundlach, “Şu anda pek çok kişi Fed’den gelecek faiz artışına yönelik bilinçsiz. Onları şu konuda uyarmak istiyorum ve çok basit bir mesajım olacak. Dünya değişiyor ve Fed faizleri yükseltecek. Herkesin ticaret yapma şekli değişecek. Piyasalar için tamamen farklı bir ortam olacak” dedi.

Gundlach’a göre, piyasalar yüzde 80 oranında Fed’den gelecek faiz kararını fiyatladı.
Tahvil kralı, yaptığı son ankette katılımcıların yüzde 100’nün Fed’den faiz artışı geleceği beklentisinde olduğunu belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika12 Aralık 2015 01:24

    24-25 Christmas ve Noel'e kadar aşağı ralli devam edecek görünüyor. Ocak'ın 2'nci haftası önümüzü görürüz. Ayı piyasasındayız da umarım ayı oğlu ayı piyasasına girmeyiz.

  • borsa10 Aralık 2015 14:27

    bist çoktan fiyetladı fedin faiz artırımını artıtıdıktan sonra olumsuz beklenti sona erecek ve her şey necrasında devam edecektir.

  • 50binli endeksi beklerdim ben.yoksaaa!!10 Aralık 2015 13:46

    2 sene hammallık başlayabilir 70-60 arasında tahminen !!

  • e10 Aralık 2015 12:08

    17 aralık sabahı türkiyede hisse alabilecek miyiz, beni ilgilendiren kısmı bu?