E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFaruk Çelik manipülasyon mu yaptı?---

Faruk Çelik manipülasyon mu yaptı?

Faruk Çelik manipülasyon mu yaptı?
18 Ağustos 2015 - 08:36 borsagundem.com

CHP'li Faik Öztrak, Çalışma Bakanı Faruk Çelik'in yaptığı açıklamalarla piyasada manipülasyona neden olduğunu söyledi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Çalışma Bakanı Faruk Çelik'i manipülasyon yapmakla suçladı.
Öztrak twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Faruk Çelik'in verdiği beyanat açıkça manipülasyondur. Bu manipülasyondan kim veya kimler ne kadar kazandı?" dedi.
Öztrak, "Faruk Çelik'in "Başbakan çok güzel açıklama yapacak" beyanatı birilerinin kasasına bayağı bir güzellik yapmış. $ kuru 2,85 TL'yi de devirdi. Reel sektör şirketlerinin sadece Cuma'dan Pazartesi'ye kur farkından zararı 4,4 milyar TL." açıklaması yaptı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aslan18 Ağustos 2015 10:48

    yalnız o değil, Zeybekçi, beştepe'nin başdanışmanı da yaptı; hem de daniskasını.. O çok inandıkları cehennemde cayır cayır yanarlar umarız..

  • dinçer18 Ağustos 2015 09:51

    kesinlikle manipülasyon yaptı bu çok açık anlamamak için salak olmak gerek ama tabi devlet yok ki ceza versin kanun ceza fakirler garibanlar için var bu ülkede

  • murat18 Ağustos 2015 09:34

    akp bu bunun gibi adamların yüzünden bu duruma düştü yeniden parti yapılanmazsa işi zor klavuzlarını değiştirmesi gerekir

  • yusuf yıldız18 Ağustos 2015 09:01

    iktidar milletvekilleri asıl vurgunu dolar ve borsa üzerinden yapıyorlar..iki kelimeleri borsayıda doları da oynatıyor..yıllardır işçinin kanını emen faruk çelikten herşey beklenir.

  • doğru söyle18 Ağustos 2015 08:53

    dolar iki tl den üç tl ye gitmiş yani yüzde elli küçülmüşüz demek yüzde dört zam verse ne olur yüzde ondört verse ne olur

  • Boras18 Ağustos 2015 08:49

    Bu adam yüzünden karlarımdan zarar ettim. Sanki herşey mükemmelmiş gibi açıklama yapıyor. Bu durumlar için dokunulmazlık gözetilmeksizin hukuki yaptırım uygulanmalı.