E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinEylemcinin külotu olay oldu---

Eylemcinin külotu olay oldu

Eylemcinin külotu olay oldu
16 Nisan 2015 - 13:15 borsagundem.com

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Mario Draghi'ye konfeti alan eylemcinin adının Josephine Witt olduğu öğrenildi

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Mario Draghi'ye açıklama yaptığı sırada masasına çıkıp konfeti atan eylemcinin adının Josephine Witt olduğu öğrenildi. Eylem sonrası gözaltına alınan Josephine Witt, dün serbest kaldıktan sonra sosyal medya hesabından eylem hakkında tweetler attı.

Sosyal medyada gördüğü destek konusunda teşekkür eden Witt, FEMEN üyesi olduğuna dair söylentiler için "Üzgünüm hanımlar, konfeti eylemi FEMEN değildi. Ben kendimi bağımsız aktivist olarak görüyorum. exfemen" şeklinde açıklama yaptı.

1993 doğumlu olan Josephine Witt, eylem hakkında gelen yorumlar için de tepki gösterdi. Witt, iç çamaşırıyla ilgili gelen yorumlara, "sen o kadar Draghi'nin masasına çık, insanlar iç çamaşırını konuşsun" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fako17 Nisan 2015 05:24

    Süper bir hareket kutlarım. Olayın özünü kavrayamayanlar hep belden aşağı vurur. Ne yani uçan tekme mi atsaydı. İnsanları sömüren kapitalistlere süper hareket. Bu arada para babaların kağıttan bir kaplan olduklarınıda görmüş olduk.