E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEski bakanın kızı FETÖ'nün aşçısıymış---

Eski bakanın kızı FETÖ'nün aşçısıymış

Eski bakanın kızı FETÖ'nün aşçısıymış
15 Eylül 2016 - 09:22 borsagundem.com

Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç Sözcü'ye FETÖ'nün siyaset ayağına dair önemli bilgiler açıkladı

FETÖ'nün siyaset ayağına dokunulmadığını söyleyen Şaban Sevinç, “Ucunun kendilerine dokunacağını biliyorlar. Çevre Bakanı ‘FETÖ'cü bakanlar olabilir' demişti. Başbakanlık yapmış kişiler bile olabilir” dedi…

7 Haziran 2015 seçimlerinde CHP'den milletvekili adayı olan Sevinç FETÖ üzerinden Türkiye'nin gündemini anlattı. İşte o röportaj:

YILAN GİBİ BESLEDİLER

– 15 Temmuz'dan bu yana geçen süreyi nasıl değerlendiriyorsunuz?

AKP, Fetullah'ı bir yılan gibi besledi. O yılan şimdi Türkiye'yi sokmaya başladı. Yılanı öldürmek için uğraşırken bir taraftan da kendi darbemi yapayım diye bir fırsat yaratmaya çalışıyor. Kendi kafasının arkasındaki bu kindar rejimini, karşı devrimini kurmaya çalışıyor.

– Siyasetin içindeki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) yapılanmasıyla ilgili öngörüleriniz nelerdir?

FETÖ'nün siyasetteki ayağına ulaşamıyorlar, ulaşırlarsa ne olacağını biliyorlar. Çünkü kendi içlerindeler. O nedenle operasyonlarını yapamıyorlar. Mesela son seçimden önceki bir AKP'li bakanın kızının Pensilvanya'da Fetullah Gülen'in aşçılığını yaptığını duyduk. Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç mesela Melih Gökçek için FETÖ'cü diyor. Mehmet Özhaseki ‘FETÖ'cü bakanlar olabilir' diyor. Bu çok korkunç bir iddia… Herkes de bu olabilir diye bakıyor. AKP'de başbakanlık yapmış kişiler bile FETÖ'cü olabilir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)