E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporErzurumspor Yılmaz Vural ile yolları ayırdı---

Erzurumspor Yılmaz Vural ile yolları ayırdı

Erzurumspor Yılmaz Vural ile yolları ayırdı
09 Mayıs 2021 - 09:22 borsagundem.com

Süper Lig ekibi BB Erzurumspor, teknik direktör Yılmaz Vural'la yollarını ayırdığını açıkladı

Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da teknik direktör Yılmaz Vural ile yolların ayrıldığı duyuruldu.

Mavi-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Yılmaz Vural ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığı belirtildi.

Açıklamada, "Teknik direktörümüz Yılmaz Vural ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Hocamıza ve ekibine bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Yılmaz Vural: Yabancılar burayı dingonun ahırı sanıyor

Yılmaz Vural'dan radikal karar: 4'ünü de gönderdi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Spor09 Mayıs 2021 11:27

    Bir araştırsalar  en zengin teknik direktör budur?  Topladığı paralar ile tek başına kulüp kurabilir kanaatimce!  Futbolcuların parası ödenemez bu tipler her ortamda malı götürür.  Futbolcuya da gaz verip koşturmaya çalışıyor.  Bu adamın huyu belli tarzı belli;  Kulüpler parasızlıktan kırılıyor   bu tip sefil karakterler  gününü  gün ediyor.  Çok iyi hatırlıyorum  Konyaspor   düşme hattında iken sezon bitmesine  6-7 hafta kala istifa etti başka takımın başına  kısa dönem için geçmişti!   Konyaspor  düşmesi  kesinleşince de  ''şartlarda  anlaşırsak gelebilirim''  demişti.  İşte  Türk futbolunun yüzsüzleri