E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErmenistan'da Paşinyan'ın partisi seçimin galibi---

Ermenistan'da Paşinyan'ın partisi seçimin galibi

Ermenistan'da Paşinyan'ın partisi seçimin galibi
20 Haziran 2021 - 23:08 borsagundem.com

Azerbaycan karşısında işgal ettiği Karabağ'da hezimete uğrayan ve bir süredir istikrarsızlığın hüküm sürdüğü Ermenistan'da halk sandık başına gitti. Resmi olmayan seçim sonuçlarına göre Paşinyan'ın partisi yüzde 58 ile birinci parti

Ermenistan'da yapılan parlamento seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına göre, mevcut Başbakan Nikol Paşinyan'ın partisinin önde olduğu bildirildi.

Ermenistan vatandaşları, geçen yıl Azerbaycan'a karşı altı hafta süren kanlı bir savaşı kaybetmesi ve Dağlık Karabağ bölgesi ve çevresinde toprak vermesinden sonra patlak veren siyasi krizi sona erdirmek için hükümetin çağrısıyla düzenlenen erken seçimde oylarını kullandı.

RIA'nın bildirdiğine göre, Paşinyan'ın Sivil Sözleşme Partisi ilk verilere göre oyların yüzde 58'ini alırken, eski Cumhurbaşkanı Robert Koçaryan liderliğindeki Ermenistan İttifakı yüzde 22'de kaldı.

Türkiye, tarihinin en kötü turnuvasını geçirdi

PTT’nin bastırdığı pullar tepki çekti

A Milli Futbol Takımı EURO 2020'ye veda etti

Son 24 saatte 5 bin 91 yeni vaka tespit edildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ARMİKYAN TERZİOĞLU21 Haziran 2021 11:26

    paşinyan ın kazanması ile en onbinlerce tır dolusu silahı abd bize yardım yapacaktır.

  • ZENT ABUKYAN21 Haziran 2021 09:48

    paşinyan kimse ikdiardan indiremez çünkü arkasında abd var.diğerleri rusya yanlısı.karabağ tekrar alacağız biden bize yardım edecektir.

  • serok agopyan21 Haziran 2021 00:05

    yiğit liderimiz vatan sevdalısı yiğit adam sayın PAŞİNYAN bu seçimin galibidir.halkımıza kutlu olsun.Bu gurur hepimizin.

  • fdf21 Haziran 2021 08:21

    defol git türkiyeden ozman burayı kötüleme. pis kokar ermeniler ve yunanları hiç sevmem. bakışlarınız bile meymenetsiz. o paşinyanı iyi pişmanyan ettirdik azeri kardeşlerle. yakında haritadan silineceğiniz günlerde gelecek. hem yunannların hem ermeni cavurunun.

  • izzet BAŞ21 Haziran 2021 07:22

    Serok Agopyan  Azarbeycan topraklarını iade  etti diye vatandaş oy verdi. HAK YERİNİ BULDU... Sen de sevin . Başkasının toprağına göz dikme ki halk seni sevsin..

  • SIHA21 Haziran 2021 07:21

    Senin Yiğit de bizim ki gibi :)))))) Laf var icraat yok nasıl çaktık sihalarla size🤣🤣