E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu---

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu
06 Aralık 2017 - 10:11 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, partisinin dünkü, "Eşitlik ve Adalet Kadın Buluşması"nda kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatlarından Hüseyin Aydın, sosyal paylaşım sitesi Twitter adresi üzerinden dünkü açıklamaları nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret suçundan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı. Aydın açıklamasında, "Sayın Cumhurbaşkanımızın hukukunu yargı eliyle korumaya yönelik çabalarımız tavizsiz bir şekilde devam edecektir" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EĞRİ OTURUP DOĞRU KONUŞMAK LAZIM06 Aralık 2017 12:24

    hakaret mi? bu konuda kimse sizin elinize su dökemez...

  • HUKUKÇU06 Aralık 2017 11:56

    Sn avukat, keşke ülkemizde yargıya olan saygınlığı, hukukun üstünlüğü ve demokrasi mücadelesi için de taviz vermeden mücadele edebilseniz?

  • SEÇMEN06 Aralık 2017 11:31

    ben Sn. kılıçdaroğlu nun konuşmasında suç unsuru olabilecek bir hakaret bulamadım, eleştiri var hem de çok ciddi eleştiriler... Ana muhalafet lideri olarak bunların hesabını sormak Sn. Kılıçdaroğlu'nun görevidir...

  • Murat 06 Aralık 2017 12:43

    Senin boynuna ne geçireceğimi biliyorum demiş Kılıçtaroğlu... Bu hakaret değil tehdit etmektir... Tehtit hakaretten daha ağır suçtur.... Atlet Kemal idam sehpası mı kuruyor?