E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklama---

Erdoğan'dan kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklama

Erdoğan'dan kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklama
01 Şubat 2019 - 15:26 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Cumhurbaşkanı'nın, bakanların, belediye başkanını dediğini dinlemiyorsunuz müteahhidin dediğini dinliyorsunuz. Evinizi müteahhide vermeye mecbur değilsiniz" dedi

Cumhurbaşkanı Recep  Tayyip Erdoğan, cuma namazını, Üsküdar'da ibadete açılan Hacı Harun Ekşi  Camisi'nde kıldı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve vatandaşlarca karşılanan Erdoğan, cuma namazını burada eda etti.

Daha sonra halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarından öne çıkanlar şöyle:

Bu dünyada adınızın kalması için ya böyle eserler yapmalıyız, ya da iyi evlatlar yetiştirmeliyiz. İkisini de yapmak için büyük çaba sarf ediyoruz.

Namazımızı kıldık camiden çıkarken bir kardeşimiz yanımıza yaklaştık. Malum buralarda kentsel dönüşüm kapsamında olan yerler. Burada depremle ilgili bir mesele var ama gönüllülük esastır. Bazı müteahhitler farklı şeyler söylüyormuş.

Cumhurbaşkanı'nın, bakanların, belediye başkanını dediğini dinlemiyorsunuz müteahhidin dediğini dinliyorsunuz.  Olmaz. Devletin kurumlarını dinleyin. Bakın burada komşuyuz. Bir sıkıntı olursa bize gelin gerekeni yapalım.

Kentsel dönüşüm deprem düşünüldüğünde çok önemlidir. Ama her şey kentsel dönüşüm dahil gönüllülük esastır. Evinizi müteahhide vermeye mecbur değilsiniz. Vatandaşımızın zararına olacak bir şey yapmayız. Müteahhitler kazansın diye de vatandaşı asla zor durumda bırakmayız.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.