E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan İmamoğlu'na 'balıkçı' tepkisi!---

Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'balıkçı' tepkisi!

Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'balıkçı' tepkisi!
29 Ocak 2022 - 16:22 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Giresun’daki konuşmasında, İstanbul'da karla mücadele tartışmasıyla ilgili olarak Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu’na da gönderme yaptı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Giresun’da toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada İstanbul'da karla mücadele tartışmasıyla ilgili olarak, “Sel felaketi oldu Bakan arkadaşlarım ben hep birlikte Doğankent'te Dereli'deydik, balıkçıya gitmedik. Nereye gittik? Biz vatandaşlarımızın yanına gittik. Onlarla beraber olduk, dertleriyle dertlendik' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu’na yönelik mesajında şunları söyledi:

“Şunu özellikle vurgulamak istiyorum sel felaketi oldu Bakan arkadaşlarım ben hep birlikte Doğankent'te Dereli'deydik balıkçıya gitmedik. Balıkçıya gitmedik, nereye gittik? Biz vatandaşlarımızın yanına gittik. Onlarla beraber olduk, dertleriyle dertlendik. Birileri de bakıyorsunuz bir yerlerde kafayı bulmaya gidiyor. Diğer yanda kar bora fırtına esiyor hiç umurlarında değil.

Bu belediye başkanlığını ben de yaptım hem de İstanbul'da. Öyle kar bora fırtına, sel, deprem olacak yok Bodrum'a git şuraya buraya git bizim kitabımızda o yok bizim kitabımızda halkınla beraber olacaksın halkınla. İşte deprem felaketlerinde o yangın afetlerinde benim Bakan arkadaşlarım Antalya'daydı, Muğla'da, Kastamonu'da Bozkurt'ta, Cumhurbaşkanı neredeydi O da onların yanındaydı. Sel afeti mi oldu bunu gidereceksin çünkü görevin bunu gerektiriyor.”

Erdoğan: Doğal gaz stoklarımız var bütün tedbirlerimizi alıyoruz

 

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 250 bin liralık tazminat davası

 

Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu ve Yavaş'a destek

 

İmamoğlu: Bugün itibariyle İstanbul'u sorunsuz bir noktaya taşıdık

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.