E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan gençlere KYK müjdesi---

Erdoğan'dan gençlere KYK müjdesi

Erdoğan'dan gençlere KYK müjdesi
16 Temmuz 2022 - 08:38 borsagundem.com

Saraçhane'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programında, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) borçlarıyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İlk kabine toplantımızda açıklamayı yapacağız. Gençlerimizi faize, enflasyona kurban etmeyiz" dedi.

İstanbul Saraçhane'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KYK borçlarına ilişkin, "İlk kabine toplantımızda açıklamayı yapacağız. Gençlerimizi faize, enflasyona kurban etmeyiz" dedi.

15 Temmuz darbe girişiminin 6. yıl dönümü kapsamında Saraçhane Meydanı'nda düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimiz 15 Temmuz'da destan yazdı, darbe girişimini akamete uğrattı. Ülkemizin bir daha 15 Temmuz gibi musibetlere maruz kalmaması için büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasını kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi.

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) borçlarıyla ilgili de konuşan Erdoğan, ilk kabine toplantısı sonrası bir açıklama yapacaklarını belirterek "Gençlerimizi faize, enflasyona kurban etmeyiz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından önemli satır başları ise şöyle:

"15 Temmuz gecesi gördük ki güneş batınca üzerimize çöken karanlığın hükmü ertesi sabah yeniden güneş doğana kadardır.

Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasını mutlaka tamamlayacağız. Şehitlerimize haklarını ancak bu şekilde helal ettirebiliriz.

FETÖ'cüsünden PKK'lısına kadar kamudan temizlenmiş terör örgütü mensuplarına mavi boncuk dağıtanlardan siyasetçi olmaz.

Siyasi ve ekonomik güç odaklarının yeniden yapılandığı dönemde, ülkemizi bir kez daha oyun dışında bırakmak isteyenlere aradıkları fırsatı sunmayacağız.

Tahammül edilemeyen Cumhur İttifakı değildir, asıl tahammül edilemeyen Türk milletinin iradesine sahip çıkması, kendi hedeflerine kilitlenmiş olmasıdır.

Cumhur İttifakı olarak bu mücadeleyi o gece nasıl ispatladıysak şunu bilelim ki bundan sonraki süreçte de aynen ispatlamaya devam edeceğiz.

Hak teala bir daha milletimizi 15 Temmuz gibi imtihanlara tabi tutmasın.

15 Temmuz gecesi gördük ki son sözü top, tüfek değil, iman belirler, yürek belirler, inanç belirler."

KYK düzenlemesi hazır: Erdoğan 18 Temmuz'da açıklayacak!

Mehmet Kasapoğlu'ndan KYK faizleri açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KYK yurtlarında kalan öğrencilere müjde

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.