E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan ve Putin, Suriye ve Libya'yı görüşecek---

Erdoğan ve Putin, Suriye ve Libya'yı görüşecek

Erdoğan ve Putin, Suriye ve Libya'yı görüşecek
07 Ocak 2020 - 17:05 borsagundem.com

TürkAkım doğal gaz boru hattının açılış törenine katılmak üzere yarın İstanbul’a gelecek olan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye ve Libya’daki durumu da görüşecek.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in yarın Suriye ve Libya’daki durumu görüşeceği bildirildi.

Kremlin Sarayı’ndan yapılan açıklamada, Putin'in TürkAkım doğal gaz boru hattının açılış törenine katılmak üzere yarın İstanbul’a çalışma ziyaretinde bulunacağı kaydedildi.

İki liderin bir araya geleceği belirtilen açıklamada, "Görüşmelerde Rus-Türk iş birliğinin daha da geliştirilmesi, Suriye ve Libya’daki durum dahil uluslararası güncel sorunların müzakere edilmesi planlanıyor." ifadesi kullanıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • pazarci07 Ocak 2020 22:20

    tam komedi,ya sen Turk deyilsin yada Turk,u iyi tanimiyorsun

  • Kamil07 Ocak 2020 21:30

    Ruslarla iş yapıyoruz ama güvenmemeliyiz. Trakya'da devasa bir gaz depolama tesisi kuracaklarını okumuştum.Karadeniz kıyımızda liman istemeyecekleri ne malum. Kanal İstanbula yakınlığı nedeniyle birtakım hesapları olup olmadığı ne malum. Dost  gözüküyorlar ama İdlip Rus savaş uçaklarıyla vuruluyor,dengini yükleyen bize geliyor. Libya diyoruz,anlaşma yaptığımız hükümet karşıtlarını Rusya destekliyor. bu ne ya, dost falan değil bu

  • Düzicili Kayahan07 Ocak 2020 18:02

    Rusya İsrail den daha sinsi

  • köfteci07 Ocak 2020 18:34

    israyili de rus yahudileri yonetiyor ne var bunda

  • Tam komedi 07 Ocak 2020 17:47

    Yıllardır çeşitli bahaneler ile bir araya geliyorlar fakat yolları ayrı yönde gidiyor ! Hani idlib çatışmasızlık bölgesi idi ? Iktidar başta abd sonra rusya ile işbirliği yaptı ama sonuç bizim için hüsran !!! Bu saatten sonra bırak bir kişiyi meclis bir araya gelip harıl harıl çalışsa gidişat düzelmez Erdoğan dan sonrası tufan 2030 yılına ömrü yetenler söylediklerimi hatırlasın !!!! 1990 ırak 2010 Suriye 2030 Türkiye, MAALESEF !!!!