E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan, o liderlerle de görüşecek---

Erdoğan, o liderlerle de görüşecek

Erdoğan, o liderlerle de görüşecek
28 Şubat 2020 - 16:54 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov ile görüşecek

İdlib'de rejimin alçak saldırısına sahada karşılık verilirken bir yandan da temaslar sürüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdlib diplomasisini gün boyu sürdürecek. ABD Başkanı Donald Trump, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve İngiltere Başbakanı Boyko Borisov ile görüşecek.

Erdoğan ve Putin yüz yüze görüşecek

Türk ve Rus heyetleri İdlib'i görüşüyor

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Uzay29 Şubat 2020 17:07

    Suriye politikasında baştan yapılan akılsızca ve inatçı politikaların bugün milletçe faturasını ödüyoruz.Yapılması gereken ülke sınırlarını korumak ve gelen göçmenlere kapıları yurtdışına doğru açmak olmalıydı.Şu ana kadar ülke ekonomisine zararı nereden baksan 150 katrilyonu buldu.Biz bu parayla köprülerimizi havaalanlarımızı hastanelerimizi yeni fabrikalarımızı yapar hem bedavaya gelmiş olurdu hemde içeride bu kadar işsiz olmazdı.Ücretlerde bu kadar düşük olmazdı.Dışarıda işsiz birçok insanımız var.Ekonomimizde bu kadar kötü olmazdı.Bu kadarda insanımızı kaybetmezdik.Ülkeyi yönetenler duygularıyla değil akılla mantıkla yönetmeli.Türkiyeden başka bu halkın gidebileceği bir yer yok birliğimizi koruyacağız.Türkün Türkten başka dostu yok.Ülkeyi yönetenler Kurucu Lider Mustafa Kemal Atatürkün çizgisine bir bakıp ülkenin iç ve dış politikasını öyle yönetmeli.

  • feirkl28 Şubat 2020 17:17

    Yeter artık yeter daha neyi görüşeceksin İdlip Şam Halep v.b fethedelim artık. Suriye'de Türk kanı aktı Misaki Milli sınırlarını tamamlayalım. Rusya çok şımardı gerçek Türk gücümüzü gösterelim.

  • Kara oktay29 Şubat 2020 19:50

    orası konya değil orada emperyalist güçler tarafından kuşatılmış bölge

  • arif29 Şubat 2020 17:44

    olay budur aynen.