E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Kampanyaları devlet yürütüyor---

Erdoğan: Kampanyaları devlet yürütüyor

Erdoğan: Kampanyaları devlet yürütüyor
01 Nisan 2020 - 15:15 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Devlet içinde devlet olmanın anlamı yoktur. Tüm kampanyalar sadece devletimizin açıklamış olduğu birimler tarafından yürütülmektedir." dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yoluyla AK Parti İl Başkanlarına hitap etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle;

Bu süreçte salgına karşı en büyük avantajımız sahip olduğumuz güçlü sağlık altyapısı ile hastalıkla mücadeleye erken başlatmış olmamızdır." Kurumlarımız uygulamaları sıkı şekilde takip ediyor. İhlaller karşısında gereğini yapıyor. Amacımız sıkıntılı dönemi en az kayıpla geride bırakılmasını temin etmektir. Tespit edilen aksaklıklar derhal yetkili mercilere bildirilerek önlem alınması sağlanmalıdır.

"Bu musibetin üstesinden geleceğiz"

Vatandaşlarımızı da kurallara uymaya davet etmeliyiz. Sosyal hareketliliği ne kadar azaltır sosyal mesafeyi ne kadar uzatırsak hastalığı o kadar çabuk kırarız. Sıkıntılı günler geçene kadar vatandaşlarımızın evden çıkmamalarını rica ediyorum. Her bir vatandaşım gönüllü karantinaya uyarsa daha sıkı tedbirlere gerek kalmaz. Sokakları boşaltıp zorunlu olmadıkça evimizden çıkmayarak, temizliğimize dikkat ederek inşallah bu musibetin üstesinden geleceğiz.

"Devlet içinde devlet olmanın anlamı yoktur"

Şimdilik şehirlerarası ulaşımı kısmen durdurduk. Sağlık, gıda, temizlik ve benzeri hizmetlerin kesintisiz şekilde sürmesini sağlıyoruz. Eğitimi uzaktan yürütmeye çalışıyoruz. Kamuda ve özelde mümkün olduğu kadar evden çalışmaya geçtik. Alınan tedbirlerden etkilenen tüm kesimlere yönelik çok ciddi destek ve erteleme paketleri açıkladık. Ayrıca Biz bize yeteriz sloganı ile bir yardım kampanyası başlattık. Toplanan paralar sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları aracılığı ile gerçek ihtiyaç sahiplerine dağıtılacaktır. Devlet içinde devlet olmanın anlamı yoktur. Tüm kampanyalar sadece devletimizin açıklamış olduğu birimler tarafından yürütülmektedir. Belediyeler devlet içinde devlet olmaya kalkamaz, izinsiz kampanya açamaz.

"Muhalefetin ağzından çıkanı kulağının duyması lazım"

Çirkin yorumlar yapılıyor, muhalefetin ağzından çıkanı kulağının duyması lazım. Muhalefet eğer ağzından çıkanı kulağı duymuyorsa milletimiz vakti saati geldiğinde bunun da cevabını onlara verir.

Şahsımın ve kabine üyelerimizin maaşlarından yaptığı yardımlarla başlayan kampanya iş dünyamız, hayırseverlerimiz ve vatandaşlarımız tarafından sahiplenildi.

Bugün dayanışma içerisinde olmayacaksak, biz ne zaman bir ve beraber olacağız? Bu bakımdan biz tabiki iktidar olarak gereken uyarıyı yapmak zorundayız ve bunu yapıyoruz. 

Ülkemiz son 7 yılda nice saldırılara göğüs gerdi, inşallah bugün yaşadığımız sıkıntıyı da atlatacağız Bugün yaşadığımız sıkıntıyı da atlatacağız. Bugün sabredecek hazırlık yapacak vakti geldiğinde de atılımımızı yapacağız.

Maske üretiminde, okullarımızdan Milli Savunma Bakanlığımıza kadar yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Hem ülkemize hem de dost ülkelerin taleplerine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Tulum, eldiven üretiminde yoğun bir çalışmanın içerisindeyiz. 

Hükümetlerimiz döneminde ülkemize çağ atlatan AK Parti yeni dönemde de lokomotif görevini sürdürecektir.

Bizler milletimizin kapısını seçimden seçime çalanlardan asla olmadık, olmayacağız.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (58)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • nazlı01 Nisan 2020 22:14

    AKEPE inn işi bitti kasımda seçim güle güle abbas

  • ......02 Nisan 2020 00:31

    Sonuna kadar Cumhurbaşkanımızın yanındayız. Rabbim başımızdan eksik etmesin. Hayırlı bol bol hizmetlerini nasip etsin. Sen istiyorsun ki akp gitsin devlet batarsa batsın. İşte sizinle bizim aramızdaki fark bu. Biz devlet ayakta dursun bol bol hizmet edelim derken, siz hükümet gitsin devlet batarsa batsın diyorsunuz. Allah sizin gibilere fırsat vermesin

  • Biri01 Nisan 2020 22:25

    Uyurken biyerin açık kalmış

  • Komik01 Nisan 2020 21:07

    Şimdiye kadar ibb nin vatandaşlara dağıttığı yardım kartları ne idi. Ya bırakın Allah aşkına böyle saçmalıkları kim nasıl yaparsa uapsın bu milletin evlatlarının elinden bir şekilde tutsun. Sadece size ait insanlara yardımlardan vazgeçin katlı binası olup yatdım alanlar falan fila işte siz anladınız. Yardımda bari bunu yapmayoın neymiş yardımı biri yapabilir... bunun adına nemalanmak denir

  • İşçi01 Nisan 2020 23:13

    Samanla beslenince böyle oluyor işte (6) belediyeler sosyal yardım yapabilirler ( 100 tllik kolilelri 150tlyede mal edebilrler tatil parası için) bu sosyal yardım değil hukuka aykırı ben ayrı bir devletim deyip saman beyinleriyle yardım yapıyoruz diyerekten kampanya yapıyorlar belediyeler bunu yapamazlar ama kendi bütçelerinden sosyal yardım yapabilirler az saman yede aklın başına gelsin...

  • Remzi01 Nisan 2020 20:48

    Helal olsun chp belediye başkanlarına vatanı milleti için dürüs acık bu zor günlerde gariplerin yetimlerin yardım yapmaya calışıyorlar halk için çalışıyolar hepsinden allah razı olsun

  • ......02 Nisan 2020 00:34

    Chp nin bir tane hizmetini göster. Hangi halk senin dediğin. Biz niye hizmet göremiyoruz. Şehir hastanelerine bile karşı çıkacak kadar hizmetten bihaber chp mi hakta hizmet yapıyor.

  • AHMET ÖZBİR01 Nisan 2020 20:31

    REİS SENİNLEYİZ! Kanun tanımaz gericilere DUR DEYİN, BELEDİYE'YE ELKOYUN! Hayalleri PKK'nın gibi "özerklik" olduğunu Halk Tv baklayı ağzından çıkarıp ifşa etti: "Bu basit bir cahillik değil, bir niyet beyanı. İstanbul Belediyesini "Yerel Hükümet" ilan etmiş Halk TV. Size üniter Türkiye Cumhuriyeti Devletinde yaşadığınızı öğreteceğiz. Özerklik hayallerinizi tarihe gömeceğiz. Haddinizi bileceksiniz." (Uyku Reyhan)

  • Oflu hoca01 Nisan 2020 23:22

    İlk defa mantıklı birşey yazmışsın bende ilk refa okumadan yazdım çünkü her zaman boş şeyler yazdın bende buna muhalefet olamam biz aynı gemideyiz. Gemiyi batırmamak lazım...

  • Ferdi01 Nisan 2020 22:29

    Ahmet bey her zaman ki gibi güzel yorum yapmışsın

  • karagümrüklü01 Nisan 2020 22:12

    akp zihniyetinin olmayan beyni yürüüüü lan dümenciler

  • Ali velo01 Nisan 2020 21:34

    Senin o olmayan beynine

  • $$$ EURO $$$01 Nisan 2020 21:20

    Ahmet Özbir adamın hasısın adamın dibisin .senin gibi lerin sayısı çoğalır ise bu ülke kalkınır fakat senin karşıtın zihniyetler çoğalır ise bu ülkede kıtlıt, iç savaş, yokluklar olur.deccalın askerleri malesef kıyameta kadar olacaktır.

  • Oflu hoca01 Nisan 2020 21:09

    Oflu hoca "Sendeki beyini kuşa taksak geri geri uçar demişti" hatırladınız mı çok komikti...

  • haci01 Nisan 2020 20:45

    sende beyin varmi 

  • Hiç aklına bile gelmiyor değil mi?01 Nisan 2020 19:27

    Halkın %30 u işsiz.

  • ....01 Nisan 2020 19:25

    Devletimizin, hükümetimizin, Cumhurbaşkanımızın sonuna kadar yanındayız. Pkk nın kitabını satanlardan, tiyatrosunu izleyenlerden bu ülkenin hakkını savunacağına inanmak ahmaklıktır.

  • Ali Taş01 Nisan 2020 19:10

    İmf den parayı ancak CHP ister geçenlerde İMF temsilcilerini ağırlamışlardı malum kim bize düşmansa chpye dosttur

  • Türkoğlutürk 01 Nisan 2020 21:13

    Evet IMF den yüzde bir faizle para alacağına yahudi banker yüzde 7 öde.

  • Yandaş zenginler herşey size bağlı01 Nisan 2020 18:47

    Virüs bahane, kısa vadeli dış ve iç borçlar şahane, son ümit kampanya.

  • Ww01 Nisan 2020 18:01

    Ulkenin butun kaynaklarini somurduler sattilar peskes cektiler , simdi para verin, verdigimiz agir veegiler bile doyurmadi bunlari kara delik gibiler, alinda ensara turgeve aktarin

  • AHMET ÖZBİR01 Nisan 2020 22:21

    BELGESİZ atıp tutan hainler Cehennemde yanalar, bu alemde kavrulalar. İspat etmek için mahkeme kararı gerektirir. Buyrun bir adet bekliyoruz. İspatsız iftira eden alçakları lânetliyoruz.

  • ......01 Nisan 2020 19:21

    Patika yol yapamayanlar çift şeritli yol yapanları beğenmiyor. Yok orayı yemişlerde yok burayı sömürmüşlerde. Eğer belgen varsa açıkla, belgesiz konuşuyor kulaktan duyma sallama haberleri gerçekmiş gibi anlatıyorsan iftiranda, yalanında boğul. Allah ın laneti yalancının, iftiracının üzerine olsun

  • Hshs01 Nisan 2020 17:58

    Medine dilencisi

  • .....01 Nisan 2020 19:36

    Adın mı

  • gerçek.01 Nisan 2020 17:00

    herkes görüyor bu laik sistem çökmüş kokuyor gömün artık.

  • Türkoğlutürk 01 Nisan 2020 21:15

    ABD kucağında oturan takunyalı, abd askeri için genelev boyatan hangi parti.

  • haci01 Nisan 2020 20:47

    haci varmi gelismis bir musluman ulke bak suriyelilere gavur yunan kapisinda kopek olmuslar

  • edy01 Nisan 2020 16:57

    f.Portakal yerel hükümet - merkezi hükümet diyor. bu söylem hdp li belediyelerin söylemiydi, yanılmıyorsam.

  • ...01 Nisan 2020 16:49

    2014’teki yasa değişikliğine göre Cumhurbaşkanı’nın başlattığı kampanyalarda, yapılan bağışların vergiden düşürüldüğünü biliyormusunuz. 

  • emre01 Nisan 2020 18:12

    bunların her türlüsü oyun başa çıkamaz şamın arap ı bile...

  • Basri01 Nisan 2020 16:49

    Reis Allah seni başımızdan eksik etmesin her daim yanındayız. 15 temuzda bazı mikroplardan kurtulduk inşallah bundanda kurtuluruz. Belediyelerin kendi başına yardım toplaması yalnışyır belediye ne dernektir nede devlet Chp her zaman olduğu gibi her durumdan faydalanmaya çalışıyor

  • fatih01 Nisan 2020 21:27

    allah akıl verirken neredeydin ey mal...

  • ... 01 Nisan 2020 21:16

    Kazık yiye yiye kazık manyağı olmuşun

  • ...01 Nisan 2020 16:45

    KONYA VE ANTEP YAPIYOR SORUN OLMUYOR. NEDEN? ÇÜNKÜ AKP'Lİ BELEDİYE..ARTIK TÜKETECEK KREDİN KALMADI. ACİZİYET İÇİNDESİN.

  • Mehmet 01 Nisan 2020 16:41

    Sayın Cumhurbaşkanım Kanunda belediyelerin bağış yollayabileceklerine dair maddeleri tek tek gösterdi adamlar. Bizim mahalleye Ankara belediyesinden yardım geliyordu,artık gelmiyor. Ben akpartili olarak bu yapılanı millete anlatamıyorum. Belediye akpartili iken bağış toplanıyordu. bunu herkes biliyordu. şimdi toplanmıyor demeyi ben anlatamıyorum. Tepki oluyor halkta

  • İrfan01 Nisan 2020 16:37

    Acıni internete bakın hangı ülkelere bagaş yapılmış neler verilmiş amerika bile bukadar bagış yapmamış madem zengindik niye nu kanpanya

  • fafa01 Nisan 2020 16:31

    Devlet belediyelerin bu yardımlaşma işine müdahale etmesin,herkes el birliği içinde elinden geldiğince yardımlaşmayı yapsın.Devletin görevi denetlemek olsun.Bence kıskanmak gereksiz.Madem devlet yardım istiyor,herkes elini taşın altına koysun.Bu işi vakfa bıraktın mı ipin ucu kaçar,yardımlar yerine gider mi bilmem?

  • Kartal01 Nisan 2020 16:29

    Reisim rusyada 95 bin tl karslıgı rublesi olup faizde olan tüm vatandaslarından yıl faizlerinin yüzde onbesini devlet alacakmış....bence bir degerlendiriniz.anlasınlar bakalım onlarmı devlet yoksa bizmi.sana canımız feda reisim.

  • Türkoğlutürk 01 Nisan 2020 21:17

    Rüşvet ve komisyon zenginlerin mal varlığına el konulsun.

  • Riza01 Nisan 2020 16:26

    Daha önceki yardımları nekadar başarılı yaptıklarını herkes biliyor. 15 Temmuz, Beşiktaş stadyumundaki patlamayla ılgili toplanan yardımlar en güzel örnekler. Bukadar güzel örnekler varken bırakın IBB,Ankara Belediyesi Izmır ve diğer CHP'li büyükşehir belediyeleri yardımları toplayıp dağıtsınlar.Belki ellerine yüzlerine bulaştırırlar. Ne dersiniz? Yanlış mi düşünüyorum?

  • Necati sevinç01 Nisan 2020 16:16

    Almanlar ve fransızlar çok kıskandı , imf türkiyeden borç para istedi hatta yalvardı! Tüm dünya erdoğanı ve türkiyeyi kıskanıyor ! Hatta putin moskovaya erdoğanın ayağına gitti hemde 1 otobüs adamla el pençe divan ... one minute heyyy ameriga , heeyy merkel heytt ..😂

  • .....01 Nisan 2020 19:31

    Senin gibi çarpık düşünceli, bu ülkeye hizmet edene tahammül edemeyenler yıllarca darbe, gezi kalkışması, terör kalkışması yapmasaydı bu ülke çok çok ileri düzeyde olacaktı. Ne kadar yırtınsanızda sizin hayal ettiğiniz ekonomik durumdan çok daha ilerideyiz elhamdülillah

  • MURAT MARDİNİ01 Nisan 2020 15:53

    Yaşa başkanım.....devlet içinde devlet olmak isteyen zihniyetlere asla izin verilmemeli....Zihniyet olarak feto ölmedi....bu tür oluşumlar içinde olan belediye başkanları görevden el çektirilmeli....

  • devlet01 Nisan 2020 15:43

    Allahım devletimize miletimize zeval vermesin. Şu zor günlerde bile hainlik peşinde olanlarda kendi kzdığınız b.k çukurunda boğulun kudurun....

  • Ali veli01 Nisan 2020 15:37

    Hangi devlet? Mlletten alip millete verenmi?

  • oktaydoğaner01 Nisan 2020 16:40

    kırkdokuz elli

  • EFE01 Nisan 2020 15:35

    DEVLET YÜRÜTÜYORDA GEREK VARMIYDIPARA TOPLAMAYA IMF YE 5 MILYAR DOLAR VERMISTIK SURIYELILERE 40 MILYAR DOLAR HARCAMISTIK

  • A.yilmaz01 Nisan 2020 15:31

    Reis arkandayiz Allah seni basimizdan eksik etmesin

  • Türkoğlutürk 01 Nisan 2020 21:18

    Bence sen öndesin.

  • Gerçek anket01 Nisan 2020 18:54

    Kampanyada AKP seçmenlerinin ne kadar bağış yapacağını görelim ve bakalım haklımısın. Kampanya için zorlanan çalışanlar hariç tabi.

  • TÜKETİCİ01 Nisan 2020 15:30

    istanbul da elektrik faturaları tam gaz devam ediyor, geçen hafta gelen elektrik faturamda tüketim bedelinim % 33 tutarında EK dağıtım bedeli adı altında yansıtıldığını gördüm,  bu bedelin ne anlama geldiğini, ne olduğunu malesef öğrenemedim,  

  • erke dönergeci01 Nisan 2020 17:04

    Elk faturası hesaplanırken : 1-üretim bedeli  2-iletim bedeli  3- dağıtım bedeli 4-vergiler dahil edilir. Dağıtım bedeli hizmet aldığın şirketin (BEDAŞ CK vs.) kasasına girer .   

  • biri hatirlatsin01 Nisan 2020 15:30

    Biri şu adama hatırlatsın 1982 Anayasası ile Belediye Kanununda özerklik ve kamu tüzel kişiliği şartı var. Yani merkezi idareden bağımsız işler faaliyetler yapabilir. Özerklik bunu gerektirir zaten. CB Anayasa ve kanunlara aykırı hareket ediyor.

  • .....01 Nisan 2020 19:33

    Adam senin babandır. Terbiyeni takın

  • EFE01 Nisan 2020 15:24

    Devlet güçlü idi bu para toplama nerden çıktı

  • .....01 Nisan 2020 19:35

    Sana ne. Senden zorla para alan mı var. Hem yardım etmiyorsun hem de tangır tangır boş teneke gibi tangırdiyorsun.

  • iban01 Nisan 2020 15:23

    Ibanın şartlarını sıraladı ya la 😀