E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Er ya da geç F-35'ler Türkiye'ye gelecek---

Erdoğan: Er ya da geç F-35'ler Türkiye'ye gelecek

Erdoğan: Er ya da geç F-35'ler Türkiye'ye gelecek
18 Mayıs 2019 - 22:46 borsagundem.com

Erdoğan Dolmabahçe Sarayı'nda Er ya da geç F-35'ler ülkemize gelecek. Beş adet F-35 verdiler ancak simülatörleri henüz teslim etmediler" açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Dolmabahçe  Sarayı Muayede Salonu'nda gençlerle iftarda bir araya geldi. Erdoğan, iftarcı gençlerle söyleşi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 19 Mayıs'ta gençlerle Samsun'da bir araya gelecek geleceklerini belirterek, siyasi parti liderlerini de Samsun'da davet ederek hatırlattı.

Erdoğan, Samsun'daki kutlamalarda vatandaşlara hitap edebileceğini ifade ediyor, "Samsun'un çıkacağı 100. yıl etkinliklerini bu yıl çok farklı bir kut kutusundaki inşallah bahtiyarlığı içerisinde olacağız. Orada bir bir mesajı vermenin gayreti içerisindeyiz., 2023'ün Cumhuriyetimizinlerini var. birlikte bu süreç çok etkin, çok aktif bir şekilde siz gençlerle birlikte geçirerek gayreti birlikte olacağız. "Diye konuştu.

Söyleşinin yapıldığı salonun önemine vurgu yapan Erdoğan, şöyle devam etti:

"Bu salon çok anlamlı bir salon. Bu salonda geçmişşte büyüklerimiz, Osmanlı, onlarsa iki kez falan uluslararası çok büyük toplantıları yaparlarmış. Ben de bu göreve geldikten sonra, başbakanlığım ve cumhurbaşkanlığım dönemimde ama uluslararası uluslararası müstesna toplulukları bu salonda tarihiyorum. Salonu 18.06.2009 tarihinde bu gün açılış günü, O günden bugüne Dolmabahçe Sarayı'nda demek ki, 163 yıl boyunca devam ediyor Ve şimdi 163'üncü yıldayız, Görüldüğü gibi bütünçilikleriyle, tarihi bizim. restorasyon çalışmalarıyla burayı ayakta tutmanın gayreti içerisindeyiz ve şu anda burası 2 bin metrekarelik, böyle bir büyük alana sahip. Avize 4,5 ton ağırlığındaki bir avize. Üzerinde de 2 milyon adet kristal taş var. "

Erdoğan’ın Sarayının Cumhurbaşkanlığı bağlanacağına değinen, "Cumhurbaşkanlığı’nın da burayı çok hassas bir şekilde korumalı gayreti içerisindeyiz. Sarayların hepsi milletimizin en son mallarıdır. Nitekim Yıldız Sarayı hakeza öyle, Beylerbeyi de aynı şekilde ... Bunların hepsinin hepsinin bakımlarını vesairlerini yapıyor ve gençlerin istediği gibi oluyorsunuz. Bu zenginliklerimizin gençlerimizin bilinmesini istedik. " dedi.

"Ben çok daha iyi olacak diyorum"

Buluşmada gençlerin hazırlanmasına yanıtlayan Erdoğan, 23 Haziran'da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Seçiciliği seçildi.

Seçimin İstanbul için çok çok önemli bir işaretleme cephesi

"İstanbul'daki müstesna bir kent. Sıradan bir yer değil. 94'de burada İstanbul halkı beni belediye başkanı olarak seçti. Ve buradaki 4,5 yıl belediye başkanlığımdan sonra malum yaşadım bir hadise var. Ondan sonra 4 ay 10 gün cezaevi, sonra çıktık partimizi kurduk, 16 ay sonra iktidara geldik .. İktidara geldikten sonra da 17 yıldır iktidardayız ... Gerek 11 yıl başbakanlık, ark cumurbaşkanlığı süreci ve halkımın hizmetkarı olarak bu yolda çalışmalarını sürdürüyoruz. inşallah daha iyi olacak gayretiyle, ben çok daha iyi olacak diyorum. "

"Burada bir hırsızlık var, bir kaçak var"

Erdoğan, bir gencin, "Eğer nasıl kazansaydınız yine de itiraz mısınız miydiniz?" sorusunu söyleyerek:

"Her şeyden önce böyle bir netice olabilir onu olabilirbirazlar olabilir. Bunlar siyasette seçime girenlerin, sandığa müracaat edenlerin en doğal hakkıdır. Ama bu itiraz merci neredir? İlçe seçim kurullarıdır, il seçim kurullarıdır, daha üst merci. Yüksek Seçim Kurulu'dur Yüksek Seçim Kurulu kararını verdikten sonra sonra da diyeceğim ki 'şeriatın kestiği yaş acımaz ve işini bitirdiniz Ama şu andaki ne zaman ki böyle gitmiyor. bundan sonra buraya oylar düşüyorsa bu ne yapabilir? Burada bir hırsızlık var, bir kaçak var 29 binden 13 bine niye düşüyor? "

"Bildiğini söyle o zaman veya ispat et"

Erdoğan, "Nitekim 1963'te seçime şaibe karıştığı için seçim iptal edildi. Sezon dönemleri ... Şimdi şaibe çok çok büyük ve itirazlarımız yapıldı. Bütün delililerini, buyledikildiler. CHP'nin başındakiler, Yüksek Seçim Kurulu'na, methiyeler döşerken, ne zaman ki kesinti kararı verildi bu varsayılan aman yarabbim neler söylemediler, 'çete' mi demediler ... 'Burada nelerin döndüğü biz biliyoruz ama konuşmiyoruz. ' Bildiyorum o zaman veya ispat et.Müddei iddiasını ispatla mükelleftir.Sen iddianı ispatla mükellef yönünde göre bunu da ispat edemiyorsan o zaman kusura bakma. Şu anda Yüksek Seçim Kurulu kararını verdi. Zannediyorum pazartesi filan da iste o ki gerekçeli karar da açıklanacak. Ve gerekçeli kararın da birlikte açıklanmasıyla birlikte, şu anda zaten süreci başlamış vaziyette. Bizler de çalışıyoruz, öbür tarafta olanlar de çalışıyor. "Değerlendirmesinde bulundu.

"İstanbullu hemşehrilerim bunun gereğini seçmeli sandıkta yapacaktır"

Erdoğan, tarihinde kaydetti:

"Bir de 2 Haziran seçimleri var değişik ilçelerde. Denizli'nin Honaz'ında, Kırıkkale'nin Keskin'in de olduğu gibi ... Buralarda yapılan seçimler de aleyhimize sahip var, Milliyetçi Hareket Partisi'nin aleyhine olanlar var. Kars, Iğdır, buralarda onlar böyle bu tür çirkin yaygaralar koparmadılar, verilen karara herkes uydu ... CHP'ye ne oluyor da uymuyor mu? Ve aynı şekilde Büyükçekmece'ye, Maltepe'ye itiraz oldu Oralarla ilgili itirazlar reddedildi.Kırmızıdedildiği için de bizler kalkıp, 'Niye reddedildi? Burada çete var 'demedik ya,' Başımız gözümüzün başında 'dedik, kabul edildi, ama şimdi büyükşehirle ilgili olan da nedense çok çirkin, hakikaten siyaseti kirleten bu tür ifadeler bizleri ciddi manada üzüldü.ben ben inanıyorum ki milletim,İstanbullu hemşehrilerim bunun gereğini de seçilerek sandıkta yapacaktır.

Erdoğan, "Yeni askerlik sistemiyle ilgili bir soru üzerine," Yeni askerlik sistemiyle ilgili olarak 4 hatta 5 ana başlık var. Bunlardan bir tanesi, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ;; ikincisi olacak şekilde olabiliru; üçüncüsü süreklilik; dördüncüsü eğitim ve sınıfının; Bedelli askerlik noktasında yıllarca çok ciddi seviyeler, buradaki yurt dışında olanların 'Bizim durumumuz ne olacak?', 'Bedellide ücretler şu anda, bu şekilde? ağır.' belli bir bedel koyduk, belli bir bedel koyduk, belli bir bedel koyduk.

Erdoğan, son zamanlarda gelinen yatakta ücretin bedellide ciddi manada düşürüldüğünü dile getirerek, şu bilgileri verdi:

10 ay da kıta servisi var. Burada da yine isterse terse olur, 'Devam edeceğim.' derse, devam etme şansı var. Devam ediyor kararını veriyorse, bu nereye götürür onu? Bu, onu astsubaylığa götürür. Astsubay olduktan sonra bir başka olduğu daha var. Oradan subaylığa safra geçebilir. Subaylığa geçmenin ötesinde bir imkan daha var. Eğer gerçekten imtihanları verirseniz, generalliğe kadar gidebilir. Yedek subaylıkta da yine 2 ay temel sınıf eğitimi var. Yine harçlığı alıyor ve alıyor 10 ay kıta var. 12 ay oluyor. İsterse yine terhis, isterse yedek subaylıktan subaylığa geçebiliyor. " Astsubay olduktan sonra bir başka olduğu daha var. Oradan subaylığa safra geçebilir. Subaylığa geçmenin ötesinde bir imkan daha var. Eğer gerçekten imtihanları verirseniz, generalliğe kadar gidebilir. Yedek subaylıkta da yine 2 ay temel sınıf eğitimi var. Yine harçlığı alıyor ve alıyor 10 ay kıta var. 12 ay oluyor. İsterse yine terhis, isterse yedek subaylıktan subaylığa geçebiliyor. " Astsubay olduktan sonra bir başka olduğu daha var. Oradan subaylığa safra geçebilir. Subaylığa geçmenin ötesinde bir imkan daha var. Eğer gerçekten imtihanları verirseniz, generalliğe kadar gidebilir. Yedek subaylıkta da yine 2 ay temel sınıf eğitimi var. Yine harçlığı alıyor ve alıyor 10 ay kıta var. 12 ay oluyor. İsterse yine terhis, isterse yedek subaylıktan subaylığa geçebiliyor. "

"Vahşice muamele insanı ciddi manada üzüyor"

Hayvan haklarına ilişkin bir soru üzerine Erdoğan, Meclis'in bu dönemdeki üyeler ile ilgili İnternet haklarıyla ilgili çalışmaların belli bir yere geldiğini belirterek, belediyelerin bu alanda yapıcısı çalışmaların yanı sıra, devletin de yasal düzenlemeyle birlikte olmasını istedik.

Erdoğan, "Bu işin iki boyut var. Bir, hayvanlara bağlı vahşice insanın ciddi manada üzüyorlar. Bir de kontrolsüz olarak hayvanların caddelerinde, Allah göstermesin, çocuklarımızın üzerinde yakalanabilmesi için aranıyor. geliştirmeyi arttırması lazım, 'Bırakalım salıverelim ne yaparsa yapsın.' olmaz. Bütün dünyadaki kurulumu da arkadaşlarımız çalıştılar. " dedi.

Büyük oğlunun bir köpeği oluyor, onu ailenin bir mensubu olarak gördüklerini, orada hediye hediye edilmiş köpeklerin olduğu yerlerde bir yerlerde bulunduğunu anlatan Erdoğan, şöyle devam etti:

"Bir gün Peygamber Efendimizde sahabeler giderken yol kenarında bir köpek ölüsü görüyor. Bir koku var. Bir koku var. Yanındakiler o kokudan böyle nefret edermiş gibi yapıyorlar. Peygamber Efendimizin şu ifadesi çok manidardır. .' Biz böyle bir peygamberin ümmetiyiz.Şeyde bizim de bu şekilde bakıyoruz, bu şekilde muamele etmemiz ... O zamanki gibi ve belediyelerin hepsinin yapılışında görevler var ... Çok çeşitli yollar var, kısırlaştırma yönünde bu vesaire, yani. işte bu Pitbullar vesaire, bunlarda ciddi sıkıntılar oluyor ... Bunların koruması zaten olması lazım ... Geçenlerde kediyle ilgili bir tablo yaşadım O bayanın kediye tavrı yenilir yutulur bir şey vardı. Toplum olarak hayvanlara karşı bu duyarlılığımızı arttırmamız lazım. Çünkü o da bir yaratıldı, ona bakacağız. Biz hayvanız o da hayvan. "İnşallah bu yasayla beraber buradaki o beklentiyi büyük oranda temiziş olacağız."

"Bu milletin efendisi değiliz, hizmetkarıyız"

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan,  "Son dönem ülkemiz ciddi bir kutuplaşma var. Siyasilerin kullandığı dil, toplumu oldukça geriyor ve bu kutuplaşmayı körüklüyor. Sizce de şimdi buna bir son vermenin zamanı gelmedi mi?" sorusuna, şu anda verdi:

Abaza, Roman, Boşnak ... böyle bir ayrıma gidemeyiz. 82 milyon benim vatandaşım, benim kardeşimdir. Onları sevmeye mecburum. Bizim bir anlayışımız daha var. Biz, bu milletin efendisi değiliz, hizmetkarıyız. Özgürlükler noktasında, bu kardeşiniz iktidar olduğu ana ana Güneydoğu'da, Doğu'da Kürtçe bir tabela göremezdiniz. Bizimledikten sonra orada Kürtçe tabela ... Bundan sonra cezaevinde oğluyla Kürtçe konuşamazlardı, Kürtçe konuşur hale geldi. Bütün bunlar bizim iktidarlarımız oldu. Temel hak ve özgürlükler noktasında biz kimsenin önünü kesmedik, kesmeyiz, kesekte de müsaade etmeyiz. Terörle mücadeleeye gelince, terör konusunda hassasız. O başka bir şey. " Biz, bu milletin efendisi değiliz, hizmetkarıyız. Özgürlükler noktasında, bu kardeşiniz iktidar olduğu ana ana Güneydoğu'da, Doğu'da Kürtçe bir tabela göremezdiniz. Bizimledikten sonra orada Kürtçe tabela ... Bundan sonra cezaevinde oğluyla Kürtçe konuşamazlardı, Kürtçe konuşur hale geldi. Bütün bunlar bizim iktidarlarımız oldu. Temel hak ve özgürlükler noktasında biz kimsenin önünü kesmedik, kesmeyiz, kesekte de müsaade etmeyiz. Terörle mücadeleeye gelince, terör konusunda hassasız. O başka bir şey. " Biz, bu milletin efendisi değiliz, hizmetkarıyız. Özgürlükler noktasında, bu kardeşiniz iktidar olduğu ana ana Güneydoğu'da, Doğu'da Kürtçe bir tabela göremezdiniz. Bizimledikten sonra orada Kürtçe tabela ... Bundan sonra cezaevinde oğluyla Kürtçe konuşamazlardı, Kürtçe konuşur hale geldi. Bütün bunlar bizim iktidarlarımız oldu. Temel hak ve özgürlükler noktasında biz kimsenin önünü kesmedik, kesmeyiz, kesekte de müsaade etmeyiz. Terörle mücadeleeye gelince, terör konusunda hassasız. O başka bir şey. " Bütün bunlar bizim iktidarlarımız oldu. Temel hak ve özgürlükler noktasında biz kimsenin önünü kesmedik, kesmeyiz, kesekte de müsaade etmeyiz. Terörle mücadeleeye gelince, terör konusunda hassasız. O başka bir şey. " Bütün bunlar bizim iktidarlarımız oldu. Temel hak ve özgürlükler noktasında biz kimsenin önünü kesmedik, kesmeyiz, kesekte de müsaade etmeyiz. Terörle mücadeleeye gelince, terör konusunda hassasız. O başka bir şey. "

İktidara geldiklerinde Türkiye'de 76 üniversite varken, şu anda 206'ya çıktığını, 81 ilin tümünde üniversitede kaydeden Erdoğan, "Oralara niye orada bu üniversiteleri mi? Dedik ki ilim 81 vilayetin orada ulaşıyor. Benim Iğdırlı, Hakkarili kardeşim, gencim oradan başladı ... İstanbul'a gelmesin, onun ayağına üniversite gitsin ... Bütün bunlar ne için? Bizi bulamadık ve 82 milyonun hizmetkarı oldumuzu sağlıkta, eğitimde ispatınız lazım .. Hastanelerimiz, sadece illerde değil, ilçelere varıncaya kadar var. ve inanıyorum ki bu onu geçen gün çok daha başarılı bir uygulama alanı ve alanı çok daha huzurlu günleri hep birlikte yaşamış olacağız. şeklinde konuştu.

İSTANBUL HAVALİMANI

Biz oraya raylı sistemleri getireceğiz. Raylı sistemler getirdiğimiz zaman raylı sistemle havalimanına kadar teslim imkanını bulacağız. Şu anda bir sırada seçildi. Biz bu metroyu havalimanına kadar planladık. İstanbul Havalimanı'na kadar gelecek. Havalimanı en büyük rahatlığı hafif metroyla alacak. Binali Yıldırım bu işin tam manasıyla piridir. İstanbulumuzunda liman olayı da en önemli sorunlardan bir tanesi. Binali Bey ile süratle aşacağımıza inanıyorum.

AKBİLDE YAPILAN İNDİRİM

19 gün İstanbul'a büyükşehir belediye başkanı oldunuz diye hava attınız. Neden yapmadınız? Bir şey yaptılar, ne yaptılar hemen söyleyeyim. Hemen veri kontrolü yaptım. Güzel bir karar oldu, tüm öğrencilerimiz için hayırlı olsun.

Bu konu teknik bir konu ama. İşin içinde biraz olduğum için olduğunu. Fizyoterapist noktasında gerçekten de var. Bu arz görüştük. Yeteri derecede fizyoterapist alma konusunda kadro teshisini kuracağız. Hasta sayısı fazlaysa bizim bolumuz fizyoterapiste ihtiyacımız var. Bunun üzerine daha da açarak arz talep dengesini kuracağız. 

Sistem değişikliği dediğimiz kolay bir olay değil. Biz bu konuda kararımızı verdik, belediye başkanlığımdan itibaren başkanlıkta geçmeyi hep ifade ediyoruzimdir. En sonunda Cumhur İttifakı bir arada atalım dedik. Başkanlık kavramı geçişle birlikte Türkiye'de beklentiler çoğaldı. Süreç giderken öyle yanlışlar ortaya çıktı. Sayısal olarak anayasa yapabilir, güce sahip olan düzenlemeyi yapamazsınız. Benim kanunum henüz yetkim yok. Cumhurbaşkanının sadece Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi yapma yetkisi var. Bu kararnamenin anayasaya ters sırada lazım. Cumhur İttifakı olarak çok daha seri atacağız.

OYUNLARI BOZULACAK

Son seçimden kurtulma edebileceğim batı ülkemize kur. Tabii enflasyonda bir tırmanış söz konusu oldu. Ondan sonra faizle bu devam etti. Samimi olarak konuşurken söyleyeyim faiz konusunda duyarlılıklar var. Faizde biz iyi değiliz. Ama enflasyon yavaş yavaş inişe geçmiş vaziyette. Kur şu anda sendeliyor, beklentileri çok daha yükselekti. Seçimleri atlattıktan sonra haritada oyunları bozulacak.

23 Haziran'da bir belediye seçimine gidiyoruz. Dünya bunu nasıl nitelemeye kalkıyor? Sanki bu ülkede bir başkanlık seçimi var 23 Haziran'da veya 31 Mart'ta Erdoğan olacak. Erdoğan yine yerinde. AK Parti yine yerinde Milli Eğitim Müdürü açıklama yaptı eğitim reformuyla ilgili. 2023 hedefi gözüküyor. Biz bu neticeleri almaya başlayacağız diyor. Bu bir ufuktur. Şimdi biz 2023'e kadar Türkiye'de neler yapacağızız konuşuyoruz. Bizim şu an bir önümüz açık. 23 Haziran'da İstanbul'da maalesef oyların çalınması üzerine yapılan bir yenilenmediği var. Yapacağımız bu seçimi yapabilirken temenni ediyorum ben diyorum ki bu seçim neticesinde benim halkım benim vatandaşım daha güzel bir neticenin olması için oylar yerini burada diyecek. 

Havada olan 23 Haziran seçimleri iddialı konuşuyorum daha da güzel olacak.

EĞİTİM SİSTEMİ

Bugün Ziya Bey'in bu ülkede cevabını verdi. Sürekli eğitim eğitim sistemi değil kendimize eğitim - öğretim sistemi. Eğitim dediğiniz zaman bu meslek liselerini alıyor. Temennimiz o dur ki devam etmüyor yerli ve milli eğitim - öğretim sistemiyle ve ders adetlerine boğulan bir sistem değil az derse çok anlayışı veren, öğrenci de mezun olduğu zaman iş sindirmiş içerisinde yetiştirmek.

Mehmet Akif Ersoy'un Safahat'ı. Bir hocam da Necip Fazıl Kısakürek'in ideolocya kitabını tavsite etmişti. Lise yıllarımda İnce Mehmed'i okumuşumdur. Buna benzer şekilde eser. Safahat'ta adeta ruh dünyamin zenginleştiğini başardı. 

YSK mensuplarına çete diyor. Tabii maalesef YSK'nın mensupları herhangi bir dava açıldı, bana göre açmaları lazım. Tazminat olur, dokunulmazlık olur. Bir yargı mensubuna sen hakaret edemezsin. Bundan sonraki süreçte orayı nasıl yönetecekler? Darı ne derse doğru olan odur. 

Bu ağın genişletilmesiyle işbirliği yapılıyor. İstanbul'da Binali Bey bu işin en önemli. İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinden sonra bunlar çok daha hızlı kazanıyor. 

KENTSEL DÖNÜŞÜM

Gazisosmanpaşa ile ilgili olarak konu bana geldi. Çok daha seri bir şekilde ele ele alacaklar. Oradaki biyolojik dönüşümdeki vatandaşlarımızın bize yardımcı olması lazım. 

SİYASETTE SANATÇI TARTIŞMASI

Hassasiyetinize teşekkür ediyorum. Sanatçı sanatıyla aslında konuşmalı. Sanatçı sanatıyla siyaset yapmalı. Sanatçı kalkıp da sanatını ya da bulduğu o muhabbeti sevgiyi kalkar da karşı siyasi anlayışa tavır bölgesel genel merkezse bu ülkede birlikte beraberliğini bulunmaz. O zaman sıkıntıların kaynağı olur. Kendileriyle Külliye'de bir toplantı düzenledi. Ardından bunu görünce ciddi manada üzüldüm. Şurada daha 3-4 gün önce Haliç Kongre Merkezi'nde bu sloganı atıyor. Eseri izlemeye geldiklerinde bu slogan atılmaya başlanıyor. Slogan atılmaya başladı andan itibaren Binali Bey dönüyor sadece alkışlıyor. Kucaklayan Binali Bey. Kucaklanmaya hazır olduklarını söyleyenler ise toplumun gerdiği neden olanlar. Biz yine de sabırla bu yola bu şekilde devam edeceğiz. Sonu iyi olacak diyorum ben.

S-400 VE DOĞU AKDENİZ

S-400 ile ilgili konuyu bitirdik. Bizim S-400 konusunda geri adım atmak gibi bir şeyimiz söz konusu değil. O iş bitti. Anlaşmamız temmuz ayırarak S-400'lerin teslimiydi. Bunu belki de bir çekecekler. s-400 bir savunma sistemidir. S-400'den sonra S-500 söz konusu. ABD F-35 uçaklarına uyumlu değil. Biz bunun teknik çalışmalarını yaptık. Konuyla ilgili NATO Genel Sekreteri açıklandı. 

"BİRAZ NAZ YAPIYORLAR ER YA DA GEÇ F-35'LERİ ALACAĞIZ"

Biz sizden Patriotları Obama döneminde istedik dedim. Obama bize 'kongre müsaade etmiyor' dedi. Sayın Trump'a 'Bu işin önünü kesen sayın Obama oldu' dedik. Sen kongreden çıkartabiliyorsan biz patriotta alalım. Hem S-400'müz hem patriotumuz olsun. F-35'te ise 5 taneyi generalimize ve pilotlarımıza teslim ettiler. Amerika'da şu anda onlar. Simülatörleri teslim etmediler. Aparatlar buraya gelmedikten sonra 7 milyar dolarlık oraya parça üretimimiz var. Ben biraz bize nazırlar, orta saha top çeviriyorlar ama bu işin olması muhtemel noktasında değilim, er ya da geç F-35'leri teslim alacağız, aparatları da teslim alacağız. S-400'lerde inşallah ülkemize gelecek.

Ruh güvenliği ile ilgili meslek yasası oluşturmaya çalışılıyor.

İHA'yı ve SİHA'yı Türkiye ürettikten sonra bizim terörle mücadeleemiz katladı. Öyle bir noktaya geldik ki, biz SİHA'yı, İHA'yı ihraç eder hale geldik. Hele şimdi daha da öteye geçiyoruz, SİHA'nın balinasını üretiyoruz. Bu felaket bir şey. 1,5 ton ağırlığında bombalar yerleşiyor, toplam ağırlığı 5 ton olan balinanın onu iki tarafına. Kalkıyor ve gereğini yapıyor. 

Şu anda Suriye'de gerekli cevapları veriyoruz.

Şu anda bir çalışma olduğunuzu düşünüyorum ama hangi safhada oldugunuz bilmiyorum. ASTEP'le ilgili 4 bin müşteri alımı konusunu Zehra Hanım'la içeride bir görüşün bakalım ne safhada.

Devlet tarafından girişimcilere göre var. Cumhurbaşkanı Yatırım Ofisi yeni açtı. Bir ada konuşulmuştu.

Devlet üniversitelerin daha fazladır aldıklarını, özel üniversitelerin o kadar olmasın. Bu konuda Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızla başla. Ayrıca ciddi öğrenme var. Mustafa Varank Bey'le irtibat kurmakta ciddi fayda var.

Burjuvazi sınıfı milli olamadı. Bu milletin ekmeğini yediler ama ne yazık bazıları ihanet etmeye devam ediyorlar. 5-10 işçi alsa ne olur? Ama olsun biz alanı bulacağız ve onlarla devam edeceğiz.

Krediye sıkıştığınız zaman bizim kapıyı çalışıyorsun. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KAZIM KARTALGÖZLÜ19 Mayıs 2019 22:56

    bu ülke adaletli ve hızlı hukuk sisteminde reforum.mesala chp sözcüsü ve kılıçtaroğlunun hakimlere hakaret etmesinde korkma kanunlar gibi.tüm milletvekilerinin donulmuzmazlıklarının kaldırılması adam öldürenlerin idam edilmesi vs.vs.sonra eğitimde reformlar ve tüm üniversitelerde liyakat sahibi öğretim görevlilerinin göreve gelmesi.acilen silah ve otomobil, ilaç vs.vs.sanayinin güclendirilmesi.üretemeyen ve kafası çalışmayanların milletvekili olmaması.milletvekili sayısının 600 den 300 e düşürülmes ise bu ülkeden bir şey olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

  • Vatandaş19 Mayıs 2019 14:54

    Ekonomiyi düzeltmek için önce bağımsız yargı, adalet ve hukuk devleti olmalı. Yabancı sermaye gelmeden dolar düşmez, ekonomi düzelmez. Ülkenin durumu çok kötü. Habire seçim oluyor paralar seçime harcanıyor. Bir de Suriye’lilere harcanan paralar var.

  • ahmet19 Mayıs 2019 12:46

    naz yapıyorlar demek olmamış işin ciddiyeti anlaşılmamış umarım dediği gibi olur

  • Uğur 19 Mayıs 2019 10:10

    Ülkenin parası mı kaldı krize girdik almayın uçak

  • pazarci19 Mayıs 2019 09:58

    GAVURUN DILI OGRETILIYOR,GEL GOR KI ATAM,IN DILI OGRETILMIYOR,COOOOK YAZIK....

  • secim19 Mayıs 2019 08:42

    Secimden önce muhalefete oy verenler icin konuşulanlar ortadadır.

  • MulivBJK19 Mayıs 2019 03:51

    Sayın cumhurum. Şu ekgyo da dönen dalaverelere bir baksanız.

  • erol g.19 Mayıs 2019 03:16

    BİZİM UÇAK YAPABİLECEK ZEKAYA SAHİP MÜHENDİSLERİMİZ YOK MU ? DA YALVARIP DURUYORUZ ?

  • Nurettin Ertekin19 Mayıs 2019 02:50

    Sonuçta her şey paraya bakar kardeşim , f-35 i babasının hayrına mı verecek ,ülke olarak yeterki doların olsun altının olsun rus uçağıda alırız , Fransız uçağıda , f-35 mi alıcan koyarsın masaya paranı satmıyormu , diğer satıcılara gidersin.neyin tartışması bu s-400 alma mı diyor sende ypg ye silah verme dersin.Hem yüzümüze tükürecekler hem de bizi sevecekler yok öyle bir şey.En güzeli ni İran yapıyor.Cesur olacan mert olacan , korkak ödlek insanları kimse sevmez.Haklı olmak şartıyla ağzına geleni , aklına geleni söyleyeceksin.

  • Gizliarsiv19 Mayıs 2019 01:15

    Çok yazim hatasi var haberde

  • vatansever19 Mayıs 2019 00:48

    Bir Turk olarak, Cumhurriyet oncasi ANA DILIM,I/ATAM,IN DILINI ogrenmek isterim ,umarim en kisa zamanda okullarda secmeli ders olarak GORURUZ.