E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: "Demek ki konuşmam isabetli oldu"---

Erdoğan: "Demek ki konuşmam isabetli oldu"

Erdoğan: Demek ki konuşmam isabetli oldu
29 Şubat 2016 - 12:53 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AYM hakkında söylediği "Karara uymuyorum, saygı da duymuyorum" sözlerini değerlendirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Afrika gezisine çıkmadan önce Anayasa Mahkemesi'nin Can Dündar ve Erdem Gül için verdiği tahliye kararını eleştirmiş ve "Karara uymuyorum, saygı da duymuyorum" demişti. Bu sözler başta muhalefet partileri olmak üzere çeşitli çevrelerde çok tartışıldı çok konuşuldu. Erdoğan, uçakta gazetecilerin Anayasa Mahkemesi'ne yönelik sözlerinin hatırlatılması üzerine "Demek ki konuşmam isabetli oldu" yanıtını verdi.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AYM'ye sert sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin tutuklu gazeteciler Can Dündar ve Erdem Gül için verdiği tahliye kararını "Karara uymuyorum, saygı da duymuyorum" diyerek eleştirmişti. Uçakta gazetecilerin bu konudaki sorularını yanıtladı.

Erdoğan, uçakta gazetecilerin "Anayasa Mahkemesi kararıyla ilgili yaptığınız açıklama sosyal medyada çok yankı buldu" hatırlatması üzerine, "Demek ki konuşmam isabetli oldu" yanıtını verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bananas republic29 Şubat 2016 14:35

    bu anasaya mahekmesi yapısı nasıl niçin ne zaman oluştu?

  • misafir 29 Şubat 2016 14:25

    kunuş sayın cumur başkanım kim tutar seni bu devleti ancak sen düzeltirsin allah başımızdan eksik etmesin seni herkes doğru yolu bulacak

  • enayi29 Şubat 2016 13:29

    şimdiye kadar yargı zengine ayrı torpilliye ayrı, garibana ayrı işliyordu bunu herkes bilir işte bu yüzden eleştirme pek sıkıntı olmadı. Herşeyimiz bozulmuş

  • don karleone29 Şubat 2016 13:28

    makarna yediğimiz için seni seçiyoruz,et iyipte rakı içebilseydik ayrancıları seçmezdik