E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan başkanlığındaki zirve sona erdi: İdlib'den çekilme yok---

Erdoğan başkanlığındaki zirve sona erdi: İdlib'den çekilme yok

Erdoğan başkanlığındaki zirve sona erdi: İdlib'den çekilme yok
10 Şubat 2020 - 23:41 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan güvenlik zirvesinde İdlib'deki gelişmeler ele alındı. 5 askerimizi şehit edenlere karşılık vermeye devam edileceği vurgulandı

TSK tarafından İdlib bölgesine takviye olarak gönderilen askerlere rejim unsurlarınca bugün gerçekleştirilen ve 5 askerin şehit olduğu saldırıya karşı atılacak adımlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki toplantıda ele alındı.

Toplantıya, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler, MİT Başkanı Hakan Fidan, Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir ve İletişim Başkanı Fahrettin Altun katıldı.

Toplantıda, şehitlerin kanının yerde kalmaması ve saldırıya misliyle karşılık verilmesi gerektiği vurgulandı.

Ayrıca, çatışmaların önlenmesi, sınır güvenliğinin sağlanması, yeni bir göç dalgasının ve insanlık dramının engellenmesi maksadıyla İdlib’de bulunan Türkiye’yi bu kararlığından hiçbir saldırının vazgeçiremeyeceğinin altı çizildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ve11 Şubat 2020 11:47

    Sormak istiyorum, Türkiye hava cügünde istediğinde 100 lerce uçak ve hava nakil sistemleri ile hava kabiliyeti bulunduğu bölgede en güçlü ve hedefleri nokta atışı vurma oranı ile çok başarılı bir nato devleti. Suriye hava sahası oldukça yıranmış, dağılmış, eskimiş durumda, s300 tarzı bataryaları mevcut ama nekadar aktif bilinmez, kara gücü ilede bunlar imha edilebilir. Rusya ve ABd neden suriye hava sahasını kullandırtmayıp, Türkiye ve suriye güçlerini kara savaşı le kanlı hale getirmek istiyor? Türkiye dün yaralı askerleri rusya izin vermediği için helikopterle güvenli rus kontrolundeki hava üssünden nakilt alamadı. neden ? Rusya dost mi? abd  dost mu? bence Tayyibinde artık basşı şeyleri açık açık demesi lazım. nedne rusya hava sahasını türk hava güçlerine kapatıyor. hava saldırıları ile rusyaya neden devam vermiyoruz? neden kara gücü saldırısı sadece. iha ve siha lar orada gozlem noktalarında rahat rahat uçuyormu? uçabiliyor mu? 

  • ?11 Şubat 2020 11:15

    ya reis... karşındakileri maşa ile oynatanlar abd ve rusya... bunlarda dostum diyorsun.. maşa ucundaki bireyleri yok edip imha ediyorsun. nasıl çözüm olacak? dostum kardeşim değerli arakdaşım dediklerin zaten maşa ile bu melayı askerimisin üzerine sürüyor.. dik duramıyorsun reis.. zamana ve duruma göre yamuksun. rüzgar eziyor yamuluyorsun... dimdik dur reis.. bu strateji başarısızlık olur. öcne dik dur. net ol. dostum zartım zurtum deme  bunlara abd ve rusyaya..hedef onlar olmalı.. yoksa esad gider besat gelir zerkat gelir.. orada devlet kurcak halımız yok ya esadı yıkıp ?

  • ANLAMIYORUM11 Şubat 2020 09:29

    Gerçek düşman ABD, İsrail destekli PKK/YPG iken biz kiminle savaşıyoruz.!!!

  • Emekci11 Şubat 2020 08:58

    10 sene sonra Türkiyede 4 milyon suriyeli seçmen olacak, hdp gibi meclise girecekler. Tüm partiler arap vatandaşlarımızın hakları için mücadele edecek, oy koparmak için peşinde koşacak. Binali nasıl diyarbakıra osmanlı zamanında kürdistan deniyormuş dediyse antepe gidip buraya osmanlı zamanında arabistan deniyormuş diyecek. Yazın bir kenera bu dediklerimi

  • Afyonlu11 Şubat 2020 08:21

    Suriyeye demokrasi getirme maceramızın bedelini ödüyoruz. Şehitlerimiz, milyonlarca göçmen, milyonlarca işsiz gencimiz, giden milyarlarca dolar! Sonumuz hayrolsun.

  • Bika11 Şubat 2020 01:48

    Türkiye, başka ülkelerin rejimlerini değiştirebileceğini düşünmemeli. Arap ülkelerinin hemen hemen tamamında diktatörlük var. Tüm devletlerin hükümetlerini muhatap alarak sorunları çözmeye çalışmalı,  Orta Doğu bataklığına batmak istemiyorsa. Bu bataklık üç bilinmeyenli iki denklemdir, şimdiden 40-50 milyar dolar olan bedel ilerde katlayarak artar.

  • tam komedi11 Şubat 2020 01:32

    Soçi zirvesi , Astana zirvesi , Cenevre zirvesi , Türkiye zirvesi , İran zirvesi = Sonuç ? Sıfıra sıfır elde var sıfır !

  • amanin amanin11 Şubat 2020 06:26

    Sonuç, elde var sıfır değil. Sonuç, ortadoğu bataklığına çekilip yalnız başına bırakılan türkiye ve nerdeyse her gün şehitler vermek...

  • Vatan kale11 Şubat 2020 01:23

    Devletimizin sonuna kadar yanındayız.

  • ercep11 Şubat 2020 00:14

    Sözde ve çakma dünya lideri kuyruğunu kıstırıp abd ve rusya hegemon güçlerin emrini bekler. Onlar izin verirse izin verdiği alanda hareket edersin yoksa esamen bile okunmaz.

  • Fatih11 Şubat 2020 00:05

    Bu gece gidip Esad'ı getirelim ülkeye sonra da asalim

  • Itri11 Şubat 2020 08:45

    Tikkat et bir cuma vakti intihar bombacısı göndermesinler

  • mzd11 Şubat 2020 00:03

    ee sonuç,napcaz yani...