E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaErdem Başçı'dan özeleştiri!---

Erdem Başçı'dan özeleştiri!

Erdem Başçı'dan özeleştiri!
24 Aralık 2013 - 10:10 borsagundem.com

Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı yılsonu dolar kuru tahmini için yanıldığını açıkladı

Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı "yıl sonunda dolar/TL kurunun 1.92 olursa şaşırmayalım" demişti. Bu tahminin ardından Başçı başta Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan olmak üzere bir çok isim tarafından eleştirildi. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı'nın 1.92'lik kur tahmininden dolayı pişman olduğunu açıklamıştı. Bu açıklamalardan sonra gözler Erdem Başçı'nın bugün yapacağı 2014'ün son toplantısına çevrildi.

Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı 2014 yılında para ve kur politikası" konulu basın toplantısının başında bu konuya değindi ve özeleştiride bulundu.

Başçı 2014 para ve kur politikasını açıkladığı toplantısına başladı. Erdem Başçı konuşmasına "2013 yılını sakin olduğunu söylemiştim. Yanılmışım. Erken konuşmamak gerekiyor" diye başladı.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • doğa24 Aralık 2013 13:39

    sözünüze güvenip pozisyon kapatmayan sirket zararları ne olacak

  • sancak24 Aralık 2013 13:02

    DOLARI 1.92 DÜŞER DERKEN YTD.DEGILDIR KELIMESINI KULLANMADIN:))))))bır cok yatırımcının zarar etmesıne neden oldun.simdi yanılmışım derken zararımız kurtarılmışmı oluyor.bu millet senin sözüne inanmayıpta benim sözümemi ınanacaklar.yapamıyacaksan bırak ben yapayım.

  • adalet 24 Aralık 2013 11:48

    Ülkenin merkez bankasının koltuğunda oturduğunun farkında değil heralde,azıcık onuru olsa istifa eder...utanmadan yanılmışım diyor ve sırıtıyor.4 koyunu güdemeyenleri haketmedikleri mevkilere getirenler

  • gg k24 Aralık 2013 10:52

    Badar kr kolay dimi yanılmışım demek.1.92. derken Pozisyon kapatmayin diye şirketlere pozisyon kapattirmadin.bay cok bilmiş