E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaErdem Başçı telefonla Erdoğan'ın yanına gider---

Erdem Başçı telefonla Erdoğan'ın yanına gider

Erdem Başçı telefonla Erdoğan'ın yanına gider
13 Mart 2015 - 11:15 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'la iletişim halinde olduğunu söyledi

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Çarşamba günü gerçekleşen Erdoğan-Başçı zirvesiyle ilgili konuştu. CNBC-e'nin sorularını yanıtlayan Babacan, zirve ile ilgili çok detay vermek istemediğini belirterek, "Farklı görüşler olabilir ama önemli olan büyük resmi görmek, Türkiye'nin istikrarı güçlendirmek" dedi. Babacan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı ile ilk kez böyle bir ortamda buluştuğunu, bunun daha sık olması gerektiği konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talebini olduğunu söyledi. Babacan, "Cumhurbaşkanı Erdoğan Erdem Bey'e bir alo dese, hemen orada olur. İletişim son derece faydalıdır" dedi. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı iki saat görüşmüştü. Görüşmede Başçı, Erdoğan'a 130 sayfalık sunum yapmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bulut13 Mart 2015 15:21

    Doların çıkması Yiğit Bulut un ekonomi teorilerinin sonucu. yaktın bizi.Güven kalmadı güveni sağlayın göreyim sizi.