E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaEn fazla önerilen 5 hisse---

En fazla önerilen 5 hisse

En fazla önerilen 5 hisse
16 Ocak 2021 - 12:37 borsagundem.com

Borsada düzeltme hareketinin yaşandığı bir dönemde aracı kurumlar da model portföylerini yenilemeye başladı. İşte kurumların 2021 portföylerinde yer alan hisseler ve hedef fiyatları

Rekor üstüne rekor kıran borsalar geçen hafta kar satışlarıyla gerilemeye başladı. Aracı kurumlar da model portföylerini yeniledi. Bazı hisseler hedef fiyatlara geldiği için portföylerden çıkarken yerini artış potansiyeli olan hisselere bıraktı. Portföylerde yer alan bazı hisselerin ise hedef fiyatları revize edildi. Ufuk Korcan aracı kurumların model portföyünü Dünya’daki köşesine taşıdı.


Model portföylerini incelediğimiz aracı kurumun bazı hisselerde ‘ortak payda’da buluştuğu görülüyor. Garanti Bankası, Turkcell, Türk Telekom, Migros ve Tüpraş’ın model portföylerde yer aldığı dikkat çekiyor. Garanti Bankası ile ilgili hedef fiyatlar 10.90 TL ile 13.90 TL aralığında değişiyor. Turkcell hisselerinde hedef fiyatlar ise en düşük 19.75 TL, en yüksek 23.15 TL seviyesinde.

Borsa için kritik bir hafta

Ziraat Gayrimenkul Bankası

Gaz borcunu ödeyemeyen İBB parkı rehin verdi

İki ülkeden Türk Hava Yolları’na ihlal cezası!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (32)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)