E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinEmekli maaşlarının ne zaman ödeneceği belli oldu!---

Emekli maaşlarının ne zaman ödeneceği belli oldu!

Emekli maaşlarının ne zaman ödeneceği belli oldu!
22 Ağustos 2018 - 18:34 borsagundem.com

SSK ve Bağ-Kur emeklisinin beklediği haber, Sosyal Güvenlik Kurumu açıklamasıyla geldi...

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığı'ndan, "SSK ve Bağ-Kur emekli ve hak sahiplerinden ödeme günü 26 Ağustos olanlara 27 Ağustos, 27-28 Ağustos olanlara ise aynı tarihte ödeme yapılacak" bilgisi verildi.

KASITLI HABERE DİKKAT

SGK'den yapılan açıklamada, emeklilerin bayram günlerine rastlayan aylık ödemelerinin erken ödenmesi konusunun kasıtlı olarak istismar edilmeye çalışıldığı, spekülatif haberlerle algı oluşturulmaya çalışıldığı vurgulandı.

Kasıtlı haberlere dikkat edilmesi gerektiği vurgulanan SGK açıklamasında “Sosyal Sigorta İşlemleri Yönetmeliği gereğince ödeme günü cumartesi gününe rastlayan grubun ödemesi cuma, pazar gününe rastlayan grubun ödemesi pazartesi günkü grup ile birleştirilerek yapılmaktadır. Ancak ödeme günlerinden herhangi birinin cumartesi veya pazar günü dışında resmi tatil gününe rastlaması halinde, ödemelerin hangi tarihlerde yapılacağı kurumumuzca belirlenerek ilan edilmektedir” denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ersan 23 Ağustos 2018 12:18

    bayraman önce öemyapılacak ediniz.sonrada tatil günleri bahane edip.sıyrılmaya calışmayın ..EMEKLI DERNEK BASKANLARI : NEDEN SESSİZ BUKONUDA .._--Deyyinkı kasada para bitti deyın

  • KILIÇ22 Ağustos 2018 18:44

    seçim meydanlarında emekli ögretmen imam ve polislerin ek götergesi 3600 çıkacak diye sürekli tekrarlandı ama seçim biteli 2 ay oldu söz unutuldu ama ileriki seçimlerde var .

  • Sdk22 Ağustos 2018 20:06

    Vergi yetiştiremiyoruz aç gözlükler yüzünden hak var nizam var...