E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemElon Musk'tan Dogecoin ve kripto para uyarısı---

Elon Musk'tan Dogecoin ve kripto para uyarısı

Elon Musk'tan Dogecoin ve kripto para uyarısı
07 Mayıs 2021 - 08:35 borsagundem.com

Milyarder iş adamı Elon Musk sokakta kripto paralar ve Dogecoin üzerine açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Musk, kripto para piyasasında ihtiyatlı davranılması gerektiğini söyledi.

Tüm dünyada hızla yayılan kripto paralara ilişkin olarak milyarder iş adamı Elon Musk açıklamada bulundu. Musk, kripto paraların umut vadettiğini ancak ihtiyatlı yatırım yapılması gerektiğini söyledi.

Kripto paralar arasında Dogecoin'in en büyük destekçisi olan Elon Musk aracına binmeden önce soruları yanıtladı.

Musk, kripto paralara ilişkin olarak "Kripto paralar umut vadediyor, ancak ihtiyatlı yatırım yapılmalı" dedi.

Musk, Dogecoin yatırımcılarına "Dogecoin’in yaratılması aslında bir şaka olarak başladı, esasında amaç kripto para ile dalga geçmekti. Şaka olarak icat edilen bir para birimi gerçek bir kripto para birimi halini aldı. Dogecoin kripto para birimlerinin geleceği olabilir" açıklamasını yaptı.

Milyarder iş adamı Musk, Dogecoin'in kripto paraların kralı olma potansiyelinin bulunduğunu fakat bu sebepten dolayı Dogecoin'e her şeyi dahil etmenin doğru olmadığını belirtti.

Sonrasında Musk ABD'lilerin model Tesla araçlarını imzalayarak, aracına binerek uzaklaştı.

EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ

Sınırsız sayıda bulunan, merkeziyetsiz olan Dogecoin'i popüler hale getiren isim Elon Musk, Twitter'dan yaptığı açıklamalarla Dogecoin fiyatlarında yükselişe sebep oluyor.

Bakan Elvan'dan vatandaşlara kripto para uyarısı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ilker deniz07 Mayıs 2021 21:04

    Ben ana paramı yüzde 30 karıyla aldım. Geri kalanın tamamı kar. Maliyet sıfır. Ister uçsun ister düşsün. Sisteme yeni girecekler düşünsün.

  • kamil07 Mayıs 2021 10:59

    Hava cıva bunların hepsi.

  • Bir yorum07 Mayıs 2021 09:20

    Bu kripto zımbırtılara para diyemezsiniz! Bu çok yanlış!  Dünya nın önde gelen işletmeleri  hatta bankaları  bu tokenleri  geçerli kabul ederse ancak bir  nebze muafiyet  kazanır!  Sabah akşam bir yandan kripto reklamı yapan bu tip  ara sıra da uyarı yapıyor.  Peki sen bu zımbırtılar karşılığında  kendi şirketinin otomobillerini  verseydin  ya!  Neden kimse bu soruyu buna sormuyor?  Soramaz çünkü bunların demokrasi  kurgusu kitleleri uyutmak üzerine kurulmuştur.

  • Hİ-TECH 07 Mayıs 2021 11:09

    Hakkı +++

  • Bir yorum07 Mayıs 2021 10:52

    Ondan o kadar emin olma!  Sadece açıklama yapılmış bitcoin ile isteyenler alabilir diye.  

  • hakkı07 Mayıs 2021 10:24

    teslayı bitcoin ile satıyor zaten. varsa elinde yeterli btc alabilirsin birader