E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemElbistan Belediye Başkanı Gürbüz, Kovid-19'a yakalandı---

Elbistan Belediye Başkanı Gürbüz, Kovid-19'a yakalandı

Elbistan Belediye Başkanı Gürbüz, Kovid-19'a yakalandı
22 Eylül 2020 - 21:19 borsagundem.com

Kahramanmaraş'ın Elbistan Belediye Başkanı AK Parti’li Mehmet Gürbüz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Kovid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı. Başkan Gürbüz, sağlık durumunun iyi ve evinde karantinada olduğunu söyledi

Halsizlik şikayetiyle dün akşam Elbistan Devlet Hastanesi'ne giden Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz'e koronavirüs testi yapıldı. Bugün akşam saatlerinde Gürbüz'ün test sonucu pozitif çıktı. Sosyal medyadan açıklama yapan Gürbüz, sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, şu ifadelerde bulundu:

"Değerli dostlarım, dün akşam halsizlik şikayetiyle gittiğim hastanede yapılan Covid-19 testimin sonucu maalesef pozitif çıktı. Şu an durumum gayet iyi. Bir süre ailemle birlikte karantinada olacağım. Sağlıklı günlerde görüşmek ve daha çok çalışabilmek dileği ile."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gercekler acidir23 Eylül 2020 09:16

    Kendisi gecim sikintisi cekmiyor filistin deyip dursun filistin israile gaz anlasmasi yapsin yeter artik köy yonetmiyorsunuz herkesle kavgali nasil bir hukumet oldu bu siz atarlaninca cezasini halk cekiyor kimsenin umrunda degil kos kocaman TURKIYE CUMHURIYETI BIR KISININ ELINE BIRAKILAMAZ HALK PERISAN OLMUS KENDISI EKONOMI PIK YAPMIS DIYOR BU MARKET BAKAL NIYE OYLE DEMIYOR HER AY YAGA UNA ZAM GELIYOR BU NASIL PIK OLUYOR DIBEMI PIK OLUYOR

  • Musa 23 Eylül 2020 08:17

    Üstünü başını yırtsada Artık hiç kimse yemiyor, Açıklama farklı uygulama farklı, filistinİn kaderi erdoğana kaldıysa vay haline.

  • Atilla22 Eylül 2020 22:28

    yeter filistin diye diye dolar oldu 8 lira ülke batıyor..