E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporElazığ'da 2 gol 1 kırmızı kart---

Elazığ'da 2 gol 1 kırmızı kart

Elazığ'da 2 gol 1 kırmızı kart
24 Şubat 2014 - 19:31 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasının kapanış maçında lider Fenerbahçe, Elazıspor'a konuk oldu

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasının kapanış maçında Elazığspor deplasmanına konuk oluyor. Maç'ın ilk yarısı tamamlanırken gelen gol Fenerbahçe'ye soğuk duş etkisi yapıyor. 45+1. dakikada Onur Ayık'ın attığı golle Elazığspor karşılaşmayı ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Fenerbahçe 58. dakikada Cristian Baroni'nin kırmızı kart görmesiyle mücadelede 10 kişi kaldı Fenerbahçe 83. dakikada Mehmet Topal'ın attığı golle eşitliği sağladı. Maçta başka gol olmayınca ve Fenerbahçe Elazığ'da çok önemli 2 puan daha bıraktı.

Maçın oynandığı Elazığ Atatürk Stadı'nda bu akşam bir ilk yaşanacak ve ışıklı reklam panoları ilk kez Fenerbahçe maçında kullanılacak. Fakat bu konuda her iki takım arasında ilginç bir tesadüf söz konusu...

Bundan tam 11 yıl önce 23 Ağustos 2003 yılında Fenerbahçe- Elazığspor karşılaşmasında da sarı lacivertliler ilk kez ışıklı reklam panoları kullanmıştı. O maçın skoru 7-1 Fenerbahçe lehine sona ermişti. 

İşte ilk 11'ler;
FENERBAHÇE: Volkan - Gökhan, Bekir, Kadlec, Caner - Mehmet Topal, Alper, Cristian, Mehmet Topuz, Kuyt - Emenike

Karşılaşma öncesi Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal'ın orta sahada Portekizli Meireles'i oynatması bekleniyordu. Ancak Yanal tercihini Meireles'den değil Mehmet Topuz'tan yana kullandı.

ELAZIĞSPOR: Ivesa, Tanju, Bilica, Sow, Vranjes, Marvin, Onur Ayık, Serdar Gürler, Mehmet Nas, Tello, Deniz Yılmaz

ZORLU MAÇIN HAKEMİ GÖÇEK
Elazığ Atatürk Stadı'ndaki zorlu mücadeleyi Hüseyin Göçek yönetiyor...

FENERBAHÇE'NİN MAÇ KADROSU 17 KİŞİ
Sakat veya cezalı olan 6 oyuncu kadroda yer almazken, sarı-lacivertliler Elazığ'a 17 kişilik kadro ile gitti. 

Sakatlıkları bulunan Sow, Webo, Alves ve Serdar Kesimal ile cezalı olan Egemen Korkmaz ve Emre Belözoğlu, Elazığspor maçında forma giyemeyecek.  Fenerbahçe'nin 17 kişilik Elazığspor maç kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:
      
Volkan Demirel, Mert Günok, Bekir İrtegün, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Michal Kadlec, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Mehmet Topal, Salih Uçan, Mehmet Topuz, Caner Erkin, Dirk Kuyt, Alper Potuk, Raul Meireles, Samuel Holmen, Emmanuel Emenike.

SON 3 DEPLASMANDA PUANI YOK
Galatasaray'ın bu hafta oynanan derbi maçta Beşiktaş'ı 1-0 yenerek 44 puanla ikinci sıraya yerleşmesinin ardından haftaya 47 puanla lider giren sarı-lacivertliler, Elazığ deplasmanından alacağı 3 puanla farkı yeniden 6 puana çıkarmayı hedefliyor.
      
Ligde oynadığı son 3 deplasmanda puan alamayan Fenerbahçe, Elazığspor maçını kazanarak, deplasmanda stresine de son vermeyi amaçlıyor.

İKİ OYUNCU SINIRDA
Fenerbahçe'de Elazığspor maçında forma giyebilecek futbolculardan ikisi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Mehmet Topal ve Emenike yarınki maçında oynayıp, birer sarı kart görmeleri durumunda 23. haftada Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek.

ELAZIĞ'IN 3 BÜYÜKLERE KARŞI SİFTAHI YOK
Spor Toto Süper Lig'de yarın Fenerbahçe'yi konuk edecek Elazığspor, sarı-lacivertli ekibi yenerek "3 büyükler" olarak adlandırılan takımlara karşı Süper Lig'deki ilk galibiyetine imza atmayı hedefliyor "3 büyükler"e karşı ligde yaptığı 21 maçın 5'inden beraberlikle, 16'sından mağlubiyetle ayrılan Elazığ ekibi, Fenerbahçe'yi mağlup ederek kulüp tarihinde bir ilke imza atmak istiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)