E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEl Maktum ailesini bitirecek dava!---

El Maktum ailesini bitirecek dava!

El Maktum ailesini bitirecek dava!
16 Ağustos 2020 - 08:00 borsagundem.com

BAE Başbakanı’nın kuzeni Şeyh Muhammed bin Halife bin Saeed al-Maktum’un da aralarında bulunduğu üst düzey isimlerin, bir İngiliz vatandaşını 10 yıl önce dolandırdığı gerekçesiyle haklarında 1 milyar sterlinlik dava açıldı.

İngiliz vatandaşı Muhammed Haddad, Dubai’yi yöneten al-Maktum ailesine mensup bazı kişilere, kendisini 500 milyon sterlinlik dolandırdıkları iddiasıyla İngiltere’de 1 milyar sterlinlik dava açtı. İngiliz vatandaşı Haddad, Dubai’deki emlak firması KM Holdings’teki hisselerini değerinin çok altında ortağına satmak zorunda kaldığını söyledi. Ortağının ise al-Maktum ailesine mensup kişiler tarafından yönlendirildiğini iddia etti.

Muhammed Haddad davacı olduğu kişilerin, kendisine şirket hisselerinin değerinden 4 kat daha azını teklif ettiklerini ve satmazsa hapse gideceğini söylediklerini ifade etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BORSACI16 Ağustos 2020 21:34

    bunların tohumu abd lilerden.

  • belirsizlik16 Ağustos 2020 19:03

    Sözüm ona Amerika Halk bankasını İran yaptırımlarını delmekle dava ediyor ve bu dava yüzünden banka hisseleri borsada değer kaybediyor. Peki borsa yatırımcısının hissenin fiyatı düşmesi nedeni ile zararlarını Amerikadan talep edecek bir irade yok mudur ? 

  • Murat16 Ağustos 2020 14:57

    Vay okkabaz maymunlar

  • .....16 Ağustos 2020 14:37

    Allah adamların yüzünden nurunu almış...

  • manyak herif16 Ağustos 2020 12:15

    sayın el maktum'un  israil ve amerikalılarla sıkı ilişkileri vardır .dostları onu bu durumdan  kurtarır.türkiyedeki el maktum ve BAE hayranları üzülmesin.