E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEkmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar tutuklandı!---

Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar tutuklandı!

Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar tutuklandı!
09 Kasım 2022 - 14:37 borsagundem.com

Bir TV programında kullandığı ifadeler nedeniyle hakkında “Türk milletini, devleti, devletin kurum ve organlarını aşağılamak” iddiasıyla başlatılan soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar tutuklandı.


Bir televizyon programında “Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir. Bizim toplum ekmekle doyduğu için böyle 20 sene başında yöneticiler duruyor" ifadelerini kullanan Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar "Türk Milletini alenen aşağılama" suçlamasıyla gözaltına alınmıştı.

Dün gözaltına alınan ve bugün adliyeye sevk edilen Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar tutuklandı.

Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar ifade verdi

 

Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar'a gözaltı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)09 Kasım 2022 21:16

    Bu Türkiye de 45 saatten fazla çalışıp evine 1 kg et alamıyorsun. ekmek makarna bulgur pilav ye iç yahu bu Türk ırkı bozulmaz mı ? yeni nesil hastalanmaz mı ?= elin yabancısı et,süt,yumurta, terayağ, laymaklı yoğurt, bal börek yiyecek.. Benim Türk Milletim bu bereketli yuzyıllarca en gelişmiş medeniyetleri kuran bu topraklar akarsular bana ekmek verecek :D ... ekmek' yiyen fakirdir diyen, gelişmemiş toplum diyen hapis... ama ekmek harici sofralara yemek koyamayanlara yöneticilik ve ödüllü çifter maaş verilecek :D biri çıkacak aşağıda bana yorum yazacak :D Cevap verecek : )) Çocuk et yemiyorsa suçlusu kim sen ona bak... bırak namaz kılmış, oruçtutmuş, atatürk için anıtkabire gitmiş o işler kişisel işleri, eşeğe tapmış, ateşe tapmış vb. banane kardeşim. Ülke vatandaşısın çocunun rıskını alacaksın, ona buna kanmadan... Hala anlamıyorsan, 50 kg un göndereyim adres verde ... :D

  • baran10 Kasım 2022 05:08

    Et yiyemiyors süt içemiyorsa deyip sırıtmış yine pvng. yalancı!  Eğer aile reisi günde iki paket sigara içmez ise et te yer sütte içer! Alkol tüketimi bazı üllerde hat safhada gençler arasında uyuşturucu bağımlılığı vs marazi durumlar artmaya başlamış.  Böyle sefilliğe ve yozlaşmaya kabul  ve dikte ettirilen herkes felakete sürüklenir bu bir önce bunu bir anla!  Senin gibi alçakların işi gücü yalan ve soytarılık.  Malum partilerin defalarca yaptığı yalan şovlarında konu mankenlerinin ya en az iki evi çıktı yurt dışı gezileri tesbit edildi. Yani fakir ve temiz yürekli insanlar sizin aşşağılık pis oyunlarınıza alet olmazlar. 

  • Mucise Reis ;)09 Kasım 2022 18:07

    Yahu ne tutuklanması ? böyle bir şey için adam tutuklanıyor.. :D ya ne yolsuzluklar sayıştay raporları milletin cebinden gidenler, alınanlar, kpss hile hurdaları, torpiller, şekerçeken otoda keyif sürenler, belediye binasında şeker içip uyuyanlar.. vb. vb. tutuklanana bakın bide :D  Gerçekten işler iyice zırvalanmaya başladı. devlet birimleri  belliki büyük baskı ve etki altında. vejeteryanlar dana etı yemıyor geri zekalı olacaklar, b12 eksik diyince tutuklama olur mu ? :D olmaz.. ee ne bu şimdi...

  • baran10 Kasım 2022 05:14

    İstifa edince sen mi geleceksin fetşçu dönmesi.  Sığına sığına açlık edebiyatına sığındın yine aşşşğılık zübük.  Bir yandan sırıtıyor bir yandan da fakirlik edebiyatı yapıyor aşşağılık karakter!  BU sığıra ne anlatırsa anlat kendi yalan pis aşşağılık dünyasında yaşamaya devam edecektir.  

  • Mucise Reis ;)09 Kasım 2022 21:12

    Allah sadece ekmek ve buğday yaratmadı bu dünyada. Sen ve senin evine et girmiyorsa neden gimediğini Kutsal kitabındaki kanunları uygulatıp, Çocunun ve kendinin rıskını almak zorundasın. almıyorsan Beceriksizliğini ve cahilliğini Allaha havale edip öteki tarafda hesaplaşırım diye kandırma. Kendin istediğin yerde hesaplaş.Ben hakkımı alacak akıl ve kabiliyetteyim. Sadece makarna ve ekmek yemeğe gelmedik dünyada.Müslümanlığı kaliteli bireyler Dünyaya yayacak ve İslam tek din ve Türk milleti büyük dünya yöneticisi olacaksa Kuru ekmek yemekle olmaz. Sorunları ortadan kaldırıp, bolluk bereket gelmedi. Bu topraklarda yumurta lüks, et lüks, balık lüks, pırasa lüks, domates luks değildir. Suçlular Atatürk demesini, İslam Din demesin. Beceksizler istida etsin ve gitsin.

  • oktay doğaner09 Kasım 2022 20:39

    yazıyı bir daha oku kendini öyle önemsiyorsun ki cevap yazdığın yorum ne manaya geliyor okumuyorsun bile yüce İslam dininin en önemli bileşeni olan namazı, Atatürk'ü  böyle değerlendirme hakkını nerden buluyorsun. birde helal süt içme deyimini doğru kullan

  • IDAM09 Kasım 2022 15:23

    bu toplama orumcek beyinliler tukenmeden bu ulkede huzur olmaz ve secim yaklastikcada bunlarin arkasi kesilmez,onemli olan TC nin enerjisi bosa aksin.Allah,in izniyle sirasi gelen temizlenecek...

  • Mucise Reis ;)09 Kasım 2022 18:09

    İran da idam uygulanıyor... şimdi polislerce öldürülen kadının haklarını savunanlar, İran meclis kararı ile sokağa izinsiz çıktıkları için meclis kararı ile idam edilecek... eee kanun var ama kim uyguluyor? kimin istediğine göre uygulanıyor ? Kanun dan önce onurlu şerefli helal süt içenlere ihtiyacı var bu milletin.  okulu, namazı, Atatürk açıklamaları, millet aşkı vb. vb boş.