E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDünya yıldızı Süper Lig'e geliyor---

Dünya yıldızı Süper Lig'e geliyor

Dünya yıldızı Süper Lig'e geliyor
25 Ocak 2023 - 14:17 borsagundem.com

Adana Demirspor'un transfer gündeminde yer alan Tiemoue Bakayoko, Akdeniz ekibinin transfer teklifini kabul etti. Bakayoko'nun yakında Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.


Adana Demirspor, bonservisi Chelsea'de olan orta saha oyuncusu Tiemoue Bakayoko transferinde sona yaklaştı.

Fransız futbolcunun transferinin kısa süre içerisinde resmiyete dökülmesi bekleniyor. Tiemoue Bakayoko, Adana Demirspor ile yıllık 3 milyon euro'dan 2026'ya kadar sözleşme imzalayacak.

Rennes altyapısından yetişen ve Monaco'da yıldızı parladıktan sonra 2017 yılında Chelsea'ye transfer olan 28 yaşındaki futbolcu için İngiliz devi 40 milyon euro bonservis ödemişti.


Tiemoué Bakayoko kimdir?

Tiemoué Bakayoko, 17 Ağusos 1994'te Paris'te doğdu. 1.89 boyundaki merkez orta saha ve önlibero, futbola 2011 yılında Rennes'in altyapısında başladı. Rennes'in U19 ve B takımlarında forma giyen Fransız, 2014 yılında Monaco tarafından 1.25 milyon euro bedelle transfer edildi.

3 yıl Monaco forması giyen Bakayoko, 15 Temmuz 2017'de 16 milyon euro bonservis bedeli ödenerek İngiliz devi Chelsea'ye transfer oldu. Chealsea'deki bir sezonun ardından İtalya Seri A ekiplerinden Milan'a kiralık olarak gitti. Milan kariyerinin ardından ise tekrar Monaco'ya kiralık olarak döndü. Sonrasında yine kiralık olarak Napoli ve Milan formaları giydi. Şu an ise Milan kulübünde forma giymektedir.

Fransız futbolcunun piyasa değeri, bir zamanlar 40 milyon euro seviyelerine çıkmış fakat gittiği takımlarda yeteri kadar performans gösterememesiyle düşüşe geçmiştir. Güncel piyasa değeri, 4 milyon eurodur. Fransa Milli Takımı'nın da formasını 1 kez giymiştir.

Suudiler'den Messi'ye rekor transfer teklifi

 

Galatasaray'da transfer harekatı başladı: 3 imza ve 2 ayrılık

 

Fenerbahçe, Samet Akaydın transferini bitirdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)