E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDrogba onu da getirecek---

Drogba onu da getirecek

Drogba onu da getirecek
29 Haziran 2013 - 10:56 borsagundem.com

Eski takım arkadaşı Drogba, Nijeryalı oyuncuyu ikna etti

ASLAN, Felipe Melo’nun sözleşmesinin bitmesiyle birlikte transferde önceliği orta sahada defansif olarak oynayabilecek isimler üzerine vermişti... Başkan Ünal Aysal da her konuşmasında Chedjou’nun ardından ikinci hamlelerinin bu bölgeye olacağını vurgularken listede Felipe Melo’nun yanı sıra başka isimler de bulunuyor. Ancak Aysal’ın aklındaki ilk isim John Obi Mikel...

MOURINHO’YA BAĞLI
7 sezondur Chelsea forması giyen 26 yaşındaki oyuncu için İngiliz ekibinin kapısı da çalınırken 2017 sezonu sonuna kadar sözleşmesi olan oyuncu için pazarlıklar da sürüyor.
JOSE Mourinho’nun Londra ekibinde bazı isimlerle yollarını ayırması beklenirken Nijeryalı orta sahanın da takımda kalmayacağı öğrenildi. Bu süreçte teknik direktör Fatih Terim’in de devreye girerek Portekizli meslektaşı ile görüştüğü ve Chelsea’nin bonservis konusunda indirim yapması talebinde bulunduğu öğrenilirken oyuncuyu ikna etmek ise Didier Drogba’ya düştü. Fildişili oyuncu, eski takım arkadaşı ile sık sık konuşup G.Saray’a gelmesi için çağrıda bulunurken Mikel’in de Mourinho’nun son kararına göre hareket etmesi bekleniyor.
SARI-kırmızılılar, bonservis bedelini düşürmek için çalışmaları sürdürürken Chelsea’nin 10 milyon Euro civarındaki isteğine 7 milyon Euro ile yanıt verildi. Sneijder için ödenen 7.5 milyon Euro’yu tavan bedel olarak belirleyen Cimbom, yine bu rakamın üzerine çıkmama kararı alırken başkan Ünal Aysal, Obi Mikel transferini kampa yetiştirmeye çalışacak.
MIkel’in alınamaması halinde ise rota yeniden Felip Melo’ya dönecek.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)