E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıDraghi'nin Frankfurt'taki konuşması ---

Draghi'nin Frankfurt'taki konuşması

Draghi'nin Frankfurt'taki konuşması
18 Kasım 2016 - 15:30 borsagundem.com

Gedik Yatırım; Draghi'nin Frankfurt'taki konuşmasında öne çıkan başlıklara değindi

ECB Başkanı Mario Draghi'nin TSI 11:30'da Frankfurt'taki Avrupa Bankacılık Kongresi'nde bir konuşma gerçekleştirmiştir. Konuşmada öne çıkan başlıklar Avrupa Bölgesi'nde umut edici bir çok gelişme olsa dahi, devam eden parasal desteğin finansal koşullara bağlı olduğunu,Fiyat dinamiklerinde meydana gelen değişmelerin henüz istikrarlı bir hareket olarak kaydedilmediğini,Politika belirleyicilerinin yaratmış olduğu hala önemli bir siyasi belirsizlik dalgasının mevcut olduğu,Geçen seneye göre parasal desteğin yaratmış olduğu güvenin daha güçlü olmasına rağmen uzun dönemli ekonomik görünüm konusunda hala tedbirli olunması gerektiğinin,ECB'nin hedefi olan %2 enflasyon hedefine ulaşmak için elinde bulunan bütün araçları kullanma konusunda serbest olduğunu belirtmiştir.

Bunun yanında ECB'nin enflasyonu ölçme konusunda en önemli araçlardan birinin 5 yıllık Swap Oranları olduğu bilinmektedir.Seviyeleri % 1.56'dan geçen 5 Yıllık Swap Oranları'nın yüksek seviyelerinde yer aldığı görülmektedir."

Gedik Yatırım

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)