E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden YükseldiDOHOL: DYHOL ile birleşme kararı---

DOHOL: DYHOL ile birleşme kararı

DOHOL: DYHOL ile birleşme kararı
15 Nisan 2014 - 09:34 borsagundem.com

Doğan Holding ve DYH, birleşme haberinin ardından güne yükselişle başladı

Doğan Holding'in, Doğan Yayın Holding'i bünyesine katarak birleşeceği haberinin ardından, iki şirket hissesi de güne artışla başladı.
Doğan Yayın Holding'in tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde hakim ortağı Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. tarafından "devir alınması" suretiyle, Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. bünyesinde birleşilmesine karar verildi.
Doğan Holding hisseleri yüzde 2,94 artışla, Doğan Yayın Holding hisseleri ise yüzde 1,96 artışla açıldı. Hürriyet Gazetesi hissesi yüzde 9.84 oranında yükselişle 0.67 TL'den işlem görüyor. Doğan Burda hisseleri yüzde 1.79, Çelik Halat hisseleri yüzde 1.79, Doğan Gazetecilik hisseleri yüzde 8.09, Milliyet Pazarlama hisseleri yüzde 4.67 oranında yükseliş yaşadı.
En çok yükselenler arasında ilk 10 sırada Doğan Grubu hisseleri çoğunluğu oluşturuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • birol16 Nisan 2014 12:09

    arkadaş tamam da koskoca doğan grubu hisselerinin yükselmesi için bir haber mi gelmesi gerekir borsada küçük olsun büyük olsun yükselmeyen kalmadı sadece doğanlar yerinde duruyor bir zamanlar işlem hacminde hep ilk 10-20 içindeydi bu normal bir durum değil