E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDidim'de doktora saldırı! Bakan Koca'dan açıklama---

Didim'de doktora saldırı! Bakan Koca'dan açıklama

Didim'de doktora saldırı! Bakan Koca'dan açıklama
19 Aralık 2021 - 18:58 borsagundem.com

Aydın’ın Didim ilçesinde Acil Servis Hekimi saldırıya uğradı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada olaya tepki gösterdi.

Aydın’ın Didim ilçesinde 18 Aralık Cumartesi gecesi Didim  Devlet Hastanesi'nde Acil Servis Hekimi Dr. Doğancan Kılıç, polis tarafından rapor için acile getirilen şahsın saldırısına uğradı. Edinilen bilgiye göre, Didim'de alkollü olarak araç kullanırken yakalanan ve ekiplere mukavemette bulunan şahıs, emniyet güçlerince rapor için Didim Devlet Hastanesi'ne getirildi. 

Alkollü T.D., yanına yaklaşan Acil Servis Hekimi Dr. Doğancan Kılıç’a kafa attı. Saldırıda ani kafa darbesi ile yaralanan Kılıç’ın kaşı açıldı. Saldırıya uğrayan doktorun kaşına dikiş atılırken, savcılığa sevk edilen saldırgan T.D. emniyetteki işlemleri sonrası sevk edildiği mahkemece ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Yaşanan olayın ardından açıklama yapan Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz, “Adli ve idari olarak gerekli soruşturmalar başlamıştır. Sürecin takibi bizzat müdürlüğümüzce yapılacaktır. Hekimimize ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yapılan menfur saldırıyı kınıyoruz” dedi.

BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA

Twitter hesabından açıklama yapan Bakan Koca, "Didim Devlet Hastanesinde görevli hekime karşı, adli kontrol için hastaneye polis eşliğinde getirilen bir kişi tarafından ağır şiddet suçu işlendi, arkadaşımıza dört dikiş atıldı. Failin serbest bırakılması hepimizi yaraladı. Başlatılacak yasal sürecin kararlı takipçisi olacağız." dedi.

Korona virüs tablosu açıklandı: Hatırlatma dozu uyarısı

 

Manavgat'ta sağanak! Ev ve iş yerlerini su bastı

 

Türkiye'de 'ilk' canlı beyin pili ameliyatı kursu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Atakan 19 Aralık 2021 23:46

    Tutuklayın niye tutuklamıyorsunuz cezaları neden üst limitten vermezsiniz mağdurların hakkı ne olacak suç işeyen cezasını evinde değil kodeste çeksin

  • reyiz19 Aralık 2021 21:11

    ülkede adalet e güven yerlerde.

  • serkan19 Aralık 2021 20:17

    Bari 2 günde olsa gözaltında tutsaydınız.Belki içerinin nasıl bir yer olduğunu görür ders alırdı.Demek ki bu ülkede birine kafa atıp kaşını patlatmanın bir cezası yok.