E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDevlet televizyonu yayınladı, Venezuela ayağa kalktı---

Devlet televizyonu yayınladı, Venezuela ayağa kalktı

Devlet televizyonu yayınladı, Venezuela ayağa kalktı
09 Mayıs 2020 - 01:04 borsagundem.com

Venezuela Televizyonu, kendini geçici devlet başkanı ilan eden Juan Guaido'nun ile ABD merkezli özel güvenlik şirketi Silvercorp'n CEO'su Goudreau arasında geçtiği ileri sürülen görüşmenin ses kaydını yayımladı


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kenan11 Mayıs 2020 23:30

    Bu adamın soyadı Venezuela ca İmamoğlu olabilir mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum

  • &&&& ^^^^ &&&&09 Mayıs 2020 17:34

    bu da venezualla nın satılmış baş belası.

  • süleyman şah09 Mayıs 2020 14:47

    burada muhalefet yapmayı bile bilmeyen aciz muhalefete yalakalık ve yardakçılık yapan kıymetsiz herifler var...

  • AHMET ÖZBİR09 Mayıs 2020 12:40

    HÜKÜMETİNE alavera dalavera yapan, dış güçlerle işbirliği yapıp ihtilâl peşinde koşanlar ister bizde olsun ister yabancı ülkelererde olsun vatan hainlerinin, kanı bızukların önde gidenleridir. Onlar daima LÂNETLENMELİ ve VATAN TOPRAKLARINDAN ATILMALIDIR!

  • Nedim09 Mayıs 2020 11:50

    Yazdığım yorumlar belediyecinin bankamatik finolarını rahatsız etmiş!  

  • Nedim09 Mayıs 2020 14:34

    Sn Ahmet kardeşim önce şunu sana itiraf edeyim ki ben parti üyesi falan değilim  ancak yaşadığımız bunca hayat gerek çalışma hayatında gerekse  sosyal hayatta insanların basit yalan ve algılarla nasıl kandırıldığını yapılan bunca hizmeti nankörlük ile nasıl tu kaka edildiğini üstelik bunu yapanların bir çivi dahi çivi çakmaya niyetleri olmadığı belli etmesine rağmen insanların ezilmişliğin kullanarak aldatılmasına gönlüm razı olmuyor!  Bütün mesele bu!   Halk otobüslerde sel de nasıl rezil oluyor hala  bu zevatı parlatmaya çalışanın kalitesi de ortada zaten! Sağlıcakla kal.   

  • AHMET ÖZBİR09 Mayıs 2020 14:17

    NEDİM kardaş, ortalık toz duman. PKK'lıkarla ittifak kuranlar dahi şu anda ağlıyor. Bana dert yandı biri, "Geçen ay doğalgaz full yandı 310 TL civarı geldi, yanmadığı ay yani kapatmıştım 420 TL DOĞALGAZ GELDİ, MORALİM ACAİP BOZUK" dedi. Ben de önceki sözlerimi hatırlattım; "HERŞEY ÇOK KÖTÜ OLACAK, ÇÜNKÜ İŞBİLMEYENE VAZİFE VERİLİRSE NETİCE BU OLUR!"

  • Nedim09 Mayıs 2020 14:14

    Ne diyon len soytarı?  Dürüstmüş!  Bak kaç kere isim değiştirdin! korkak aciz başı boş ipini koparmış bankamatik finosu sun aklın yetmediği içinde hakaret edip sindirme yöntemini deniyorsun imamın simsiz köpeği!  Tam bir kahpesin yani!

  • Nedim09 Mayıs 2020 14:06

    Bu  bankamatik finolarının havlaması  çok hoşuma gidiyor.  Süs köpeği ne de olsa üstelik bir de tehdit ediyor. Abisinin  ablasının kucağına oturmuş oradan havlıyorlar!  Ben ortaya könuşuyorum  deyyus rahatsız olmuş bana iftira ediyor!  Yarası olan gocunur!  Kabahati olan kendini belli eder böylece bu sazan gibi ağa takılır.  Nasıl da sersem olduklarını da bir kez daha anlamış olduk bu  bankamatik köpeklerinin.

  • Nedim09 Mayıs 2020 13:58

    Önce isim ve pvng. dölü!  Adam ol da nik yaz isim yaz.  Korkak aciz iftiracı sefil yaratık!  Sen o Garantinin müsait yerine tıpa olarak koyarsın artık. Ne kadar  korkak ve aciz olduğun için fikirlerin temelsiz palavralar  olduğu için ancak böyle fino havlaması yaparsın!  

  • Garanti veriyorum09 Mayıs 2020 12:31

    Bankamatik çomarı senden çıkar , ben dürüst adamım. Kaybettiğin seçimde hile hurda yaptın gene olmadı münafık . Az kaldı son heveslerini kullan

  • Nedim09 Mayıs 2020 06:42

    Bizdeki muhalif meymenetsizler ile karakter yapısı tam olarak aynı!  Fazlası var eksiği yok.  Kompleksli, işgüzar ve züppe!  Hıh demiş burnudan düşmüşler  mesela,  özel,  azap, tanrıkulu  imamoğlu hepsi aynı kalıptan çıkmış.  Şeytanın kalıbından.

  • Nedim09 Mayıs 2020 15:05

    Bunca hizmet yerden mantar gibi bitti değil mi?  Kompleksli acuze bir isim verip te  cevaba muhatap olmaya dahi korkuyorsun aciz soytarı!  Lağım faresi gibi oradan oraya farklı başlıklar ile zırvalar durursun!  

  • Ekonomi batık09 Mayıs 2020 12:33

    Ya kim pismanmis anketlerde gene öndeler. Belediyeleri nasıl talan ettiğinizi herkes gördü. Bu son seçimdir. Gelen düzgün yonetmezse onlar da gider. Senin psikiyatrik sorunların var. Antisosyal kişilik bozukluğu. Ancak böyle yerlerde kendine sosyal ortam bulabilirsin çomaristan

  • Nedim09 Mayıs 2020 11:47

    İnsanlar bazıları bir kere aldanabilir ki  pişman olduklarını ifade ediyorlar.  Bütün insanları her zaman aldatmak mümkün değildir.  Tamam mı aşağıdaki Selçuklu züppesi?  Her şeyi güzel falan olmadı rezil kepaze oldu!  Hala hiç bir halt etmeden yapılanı tarumar ederek bir sonra  seçimi sırıta sırıta kazanacağını  iddia etmek te ancak senin gibi mallara yakışır. Bak sana çok net bir şey söyleyeyim sol diye bir şey kalmayacak!   2023 e kadar.  Ne yapıyormuşum devlet imkanlarını kullanarak?   Nasıl bir ahmak olduğun belli!  Foyanız meydana çıktıkça  rezil oluyorsunuz!  

  • Selçuklu09 Mayıs 2020 10:46

    Nedo muhalifler belediyelerde seçim kazandı. 2023 de sana da güle güle.Guaido seçim kazanmadı. Bu bahsettigin tanıma sen daha çok uyuyorsun aylak işe yaramaz. Seçimi iptal etttirdin halk ağzına şamari daha büyük farkla daha sert koydu. Demokrasiye, kanuna uymayan burada senin cenah. Bu arada devletin imkanlarını kullanarak işler yapıyorsun o işlerin hepsi sana dönecek çok da kalmadı. Allah'ın adaleti büyüktür.