E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDEVA Partili Metin Gürcan gözaltında---

DEVA Partili Metin Gürcan gözaltında

DEVA Partili Metin Gürcan gözaltında
26 Kasım 2021 - 11:04 borsagundem.com

DEVA Partisi Kurucular Kurulu üyesi Metin Gürcan “siyasi ve askeri casusluk” suçlamasıyla gözaltına alındı.

Eski özel kuvvetler mensubu olan Gürcan, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul’da gözaltına alındı.

Gürcan gözaltına alındığı sosyal medya hesabından duyurdu. "Siyasi casusluk suçlaması ile göz altına alınıyorum. Polisler evde…Arama yapıyorlar. Şok oldum. Desteğiniz istiyorum" Dedi.

 İstanbul’da gözaltına alınan Gürcan, Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne getirilecek. Buradaki gözaltı işlemlerinin ardından Ankara Adliyesi’nde soruşturma savcısının karşısına çıkacak.

Emniyet ve MİT'ten çok önemli operasyon: Siyasal veya askeri casusluk

 

DEVA Partisi'nden Bahçeli'ye tepki

 

DEVA Partisi’nde sürpriz ayrılık

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BORSACI26 Kasım 2021 12:13

    çok ama çok korkuyoruz herkesi kepittiler mazlumların suçu ne zalimligin bu kadarını yaşantım boyunca görmemiştim 1980 yılında ihtilalde gençtim suçum olmadıgı halde bıyıklarımı çekmişlerdi ama yinede korkmamıştım.şimdi aşırı korkum var ülkenin ekenomisi çok berbat.allah ülkeme zarar ziyan vermesin.

  • HALK26 Kasım 2021 15:26

    Bence de bütün terör örgütü mensupları, başka ülke çıkarlarına çalışanlar, üç kağıtçılar, yalancılar korksun, hatta kendilerini düşünüyorlarsa ülkeyi terk etsinler diyeceğim ama Türkiye kurumları nerde olurlarsa olsunlar onları yakalayacak güçtedir. Tek yapacakları teslim olup büyük Türkiye kurumlarıyla işbirliği yapıp  cezalarını hafifletmeleri.

  • Mucise Reis ;)26 Kasım 2021 13:55

    hiç korkma ... işiçimizde çok kaliteli insanlar dunyaya yon verecek değerli şahsıyetler hep var... bunlar hep birilerini yeiştiriyor örnek alınıyor... bu ulkeye bişe olmaz... buyuk liderin felsefesını ozumseyen çok ınsan var... her fedakarlıha gazırlar... seçimler gelır halk memnunsa devam menun deılse deişir... herkesde halkın ısteklerıne çözum arar aramak zorundadır..