E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinDers: Sosyal Sorumluluk, Tema: Gönüllülük---

Ders: Sosyal Sorumluluk, Tema: Gönüllülük

Ders: Sosyal Sorumluluk, Tema: Gönüllülük
20 Mart 2019 - 12:45 borsagundem.com

Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nde (BÜYEM) Dr. Aylin Löle koordinatörlüğünde hayata geçirilecek olan Sosyal Sorumluluk Okulu, ‘Gönüllülük’ konseptiyle 6 Nisan’da kapılarını açıyor.

Günümüzde hayatın her alanında sıkça duyulan sosyal sorumluluk kavramı, her geçen gün şirketlerin ajandalarında daha geniş bir yer kaplar oldu. Sürdürülebilirlik ve gönüllülük temasının ağırlık kazandığı bu günlerde, iş dünyası için kurumsal sosyal sorumluluk projeleri yükselen bir ihtiyaç. Buna karşın sosyal sorumluluk konusunda yetişmiş insan kaynağı ise hayli sınırlı. Bu açıktan yola çıkılarak hazırlanan programda konuşmacılar, A’dan Z’ye başarılı bir sosyal sorumluluk projesinin ipuçlarını ‘gönüllülük’ perspektifinden katılımcılarla interaktif olarak paylaşacaklar.

Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) bünyesinde, hem özel sektör hem de sivil toplum temsilcilerinin yer alacağı sertifika programı dört hafta sürecek.  Pazarlama iletişiminden kurumsal iletişime kadar bu alanda deneyim kazanmak isteyenler ile sivil toplum kuruluşlarında kariyer hedefleyenler ve akademik çalışma yapanlara hitap edecek olan program, farkındalık yaratmak isteyen üniversite öğrencilerine de açık olacak.

Sosyal yatırımlar alanında Türkiye’nin yanı sıra Kosova, Kuveyt ve Senegal’de de proje danışmanlığı yapan ve Sosyal Sorumluluk Okulu ve Kurumsal Vatandaşlık kitaplarının yazarı olan Dr. Aylin Löle koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek programda, katılımcılar farklı sektörlerden başarılı kurum ve yöneticilerle bir araya gelecek ve teorinin yanı sıra saha uygulamalarından örnekleri de görme fırsatı bulacak.

Sınırlı kontenjan ile 6 Nisan'da başlayacak ve 27 Nisan’da sona erecek programın detayları için: https://buyem.boun.edu.tr/egitim/sosyal-sorumluluk-okulu.html

6 Nisan 2019

09:50                   Dr. Tamer Atabarut-Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Görevlisi

10:00-12:00        Prof. Dr. Eser Borak-Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Görevlisi

13:00-15:00        Başak Güçlü Elbir- Özel Sektör Gönüllüleri Derneği Koordinatörü

13 Nisan 2019

10:00-12:00        Canan Soysal-İstanbul Sabiha Gökçen Kurumsal İletişim Müdürü

13:00-15:00        Merve Kılıç- İZEV Genel Sekreteri

20 Nisan 2019

10:00-12:00        Sinan Cem Şahin-The Coca-Cola Company Kurumsal İlişkiler Direktörü

13:00-15:00        Sezai Hazır-Habitat Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı

27 Nisan 2019

10:00-12:00        Timur Erk-Türk Böbrek Vakfı Başkanı

13:00-15:00        Gülçin Yılmaz İzel-3D İletişim Direktörü

Dr. Aylin Löle
Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projeleri Danışmanı

Edirne doğumlu olan Dr. Aylin Löle, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu. Aynı üniversitede Basın Ekonomisi ve İşletmeciliği alanında önce yüksek lisansını, 2012 yılında da doktora çalışmasını tamamladı. 1995 yılında Dünya Gazetesi’nde başladığı gazeteciliğe sırasıyla Kanal E Televizyonu, Business Week, Capital, Power Dergisi, Vatan Gazetesi, Platin Dergisi ve Akşam Gazetesi’nde devam eden Löle, Sürekli Basın Kartı sahibi. İş’te Kadının Gücü, ‘Kurumsal Vatandaş’ ve Sosyal Sorumluluk Okulu adlı üç kitabı bulunan Dr. Löle, Boğaziçi Üniversitesi’nde de Liderlik ve Girişimcilik Okulu’nun yanı sıra Sosyal Sorumluluk Okulu adıyla da sertifika programları düzenliyor. 2013 yılından bu yana kurumsal sosyal sorumluluk danışmanlığı yapan Dr. Löle, halen Türkiye’nin yanı sıra Kosova, Kuveyt ve Senegal’de de hayata geçirmiş olduğu kurumsal sosyal sorumluluk projelerinin danışmanlığını yürütüyor. Söz konusu projelerle IPRA Golden Awards, Stevie İş Ödülleri, Peer Awards, PR News gibi çok sayıda prestijli ödüllerin alınmasına katkıda bulunan Dr. Löle, Edirne Lisesi Vakfı Mütevelli Üyesi, Kapsayıcı Büyüme Derneği kurucu üyeliğinin yanı sıra Geleceğe Dokunan Anneler Projesi’nin de Danışma Kurulu üyeliğini yürütüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)