E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriDerlüks enerji işine giriyor---

Derlüks enerji işine giriyor

Derlüks enerji işine giriyor
23 Aralık 2020 - 09:04 borsagundem.com

Derlüks, yenilenebilir enerji sektöründe bir İştirak kurma çalışmasına başlanması için ilgilileri görevlendirdi

Derlüks (#DERAS), yenilenebilir enerji sektöründe bir İştirak kurma çalışmasına başlanması için ilgilileri görevlendirdi.

Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Şirketimiz Yönetim Kurulu 17.12.2020 tarihli 2020/25 sayılı kararıyla ''Yenilenebilir Enerji Sektöründe" yeni iş olanaklarının araştırılmasına karar vermiş ve bu konu ile ilgili Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Volkan TANERİ ve Riskin Erken Saptanması Komistesini görevlendirmişti. Komite ve Sayın TANERİ raporlarını hazırlayarak Yönetim Kuruluna sunmuştur. Rapor neticesinde Yönetim Kurulu Yenilenebilir Enerji Sektöründe bir İştirak kurma çalışmasına başlanması için ilgilileri görevlendirilmiştir."

Günün önemli şirket haberleri 23/12/2020

Akmerkez GYO ve Aksu Enerji sorusu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gerçek23 Aralık 2020 14:10

    Önüne gelen yenilenebilir enerji şirketi kuruyor ve bu ad altında halka arz ve algı oluşturuluyor. Buradan belirtiyorum. Kurulu güce bakın arkadaşlar adına bakıp da işlem yatırım yapmayın moda oldu bu ararlar. önemli olan bu şirketlerin  SANTRALLERİN KURULU GÜÇ NE KADAR    :(  :D  :D  :D  :O