E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDemirtaş'tan deklarasyona destek---

Demirtaş'tan deklarasyona destek

Demirtaş'tan deklarasyona destek
28 Aralık 2015 - 06:21 borsagundem.com

DTK deklarasyonunu değerlendiren HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, "Demokrasi manifestosu olarak gördüğümüz deklarasyonu destekliyoruz" dedi

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, deklarasyonu şöyle değerlendirdi: “Eleştiriye açık bu metin, çatışmaların sonlanması, mevzunun hendek ve barikat olmadığı, demokrasi sorunu olduğu noktasında tartışmayı ve mücadeleyi siyasi zemine çekebilmesi konusunda çok önemli bir fırsat sunuyor.

Herkes için son derece önemli bir çerçeve sunan demokrasi manifestosu olarak, yol haritası olarak sunabileceğimiz bu deklarasyonu HDP olarak yürekten destekliyoruz. Siyaset küskünlükler, kaprisler, kompleksler üzerinden yapılmaz. Siyaset çözüm alanıdır. Mücadelenin siyasal zeminde güçlenerek devam etmesi yönünde bir beyan ortaya koyduk. Seçim bizim değil seçim hükümetindir.” 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • oktay doğaner28 Aralık 2015 16:38

    ülkenin bölünmesini açık açık isteyebilecek kadar artık niyetini açık açık söyleyebilen bu namussuzun konuşmasına hala nasıl müsade ediliyor.

  • Arto28 Aralık 2015 10:35

    Demirtaş, bölücülük propagandası yapmaktan yorulmadın değil mi? Doğuda farklı batıda farklı, yurtdışında farklı söylemlere bürünüyorsun...Her sözün sahte.O senin sırtını sıvazlayanlar, 100 yıl öncede bu topraklardaydı,kara gözlerin için değil tabi ki. senin dedelerin onların yüzünü gördü, senin ne görmen lazım acaba??

  • .....28 Aralık 2015 07:25

    Allah, bunların yüzlerindeki nur'unu almış hepsinin sıfatına bakın aynıdır...

  • ne mutlu türküm diyene28 Aralık 2015 07:01

    Hdp nin kapatılması ve bu şahısların yargılanması cezalandırılma vakitleri gelmiştir..