E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDemirören Medya Grubu: Haberler gerçek değil---

Demirören Medya Grubu: Haberler gerçek değil

Demirören Medya Grubu: Haberler gerçek değil
31 Mayıs 2020 - 10:01 borsagundem.com

Demirören Medya Grubu gazetelerin dijitale çevirilerek basımlarının durdurulacağı iddialarını yalanladı

Birkaç gündür Demirören Medya Grubu yayın organlarına ilişkin yazılı basımın terk edilerek dijital dönüşüme geçileceği konusunda haberler sosyal medyada yayılmıştı. Medya Grubu'nun yaptığı basın açıklamasına göre bu haberler gerçeği yansıtımıyor

Grubun yayın organı Milliyet'ten yapılan basın açıklamasında, "Demirören Medya Grubu ile ilgili olarak sosyal medya ve bazı mecralarda manipülasyon amaçlı olarak yayınlanan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bu tip manipülasyon amaçlı haberleri yapanlar hakkında SPK nezdinde suç duyurusunda bulunmak da dahil olmak üzere her türlü yasal yollara başvuracağımızı ve Kamuyu Aydınlatma Platformu’na da gerekli KAP açıklamasını yaptığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerine yer verildi.

KAP açıklaması

30 Mayıs Cumartesi günü bir haber sitesinde yer alan Şirketimiz de dahil olmak üzere Demirören Medya Grubu'nun bünyesindeki tüm gazetelerin dijital dönüşüme geçeceği, basımlarının durdurulacağı ve yayınlarına sadece internet üzerinden devam edeceklerine ilişkin iddialar hiçbir surette gerçeği yansıtmamaktadır.

Medya grubumuz bünyesinde faaliyet gösteren gazetelere ilişkin bu tür kasıtlı ve asılsız iddialara kamuoyunun ve yatırımcılarımızın itibar etmemesi önemle rica olunur.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (19)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ayse borss01 Haziran 2020 23:12

    Oyak cimento sahneye bir ciksa .. iyi deger kazanacagina inaniyotum. Beklentim buyuk...

  • ...01 Haziran 2020 10:21

    koskoca cnn geldiği durum ortada :D parti kanalı oldu.. demirören o bakımdan zor günle ryaşıyor. bazı devletkurumlarının ve gsm lerin reklamları ile dönmye alışıyor. ama yapıtlar reel izleyicilertarafından zilenmediği için işleri güçleşiyor. yakında bu alanlarda satış gelmesini şahsen bekliyorum. geçici süre kredi çekilebilir ama kredi de ödenemyecek kadar masraflar olursa, ozaman işletemememinden dolayı satması makul olacaktır.

  • Kadir Demirkurt 31 Mayıs 2020 23:18

    Aşırı Hükümet yanlısı yayınlar yapıyorlar. Eskiden de kim iktidarsa ona yakındılar. Ancak bugün dünü aratır halde. İmamoğlu'nun başkan seçildiği gece haberini bile vermediler. Tarafsız insanlar da var bu ülkede. Ne iktidardan yana, ne de muhalefetten. Tek dertleri biraz olsun doğru düzgün tarafsız haber okumak. Maalesef bu insanlar okuyacak gazete bulamıyor artık.

  • Erhan 01 Haziran 2020 08:45

    Yok canım, hükümeti devirmeye yönelik yaptığı yayınlarda nerdeydiniz, işinize gelmeyince tu kaka

  • Uyan31 Mayıs 2020 20:54

    Ziraat bankasına dua etsinler ...aydın doğandan ziraat aracılığı ile aldılar ..ziraat devlet garantisi verdi yabanciya...görev zarari diye hazineden karşılanacak ...olan yine vatandaşa olacak

  • Paşa 01 Haziran 2020 08:46

    Adam taksitini ödüyor bu bilmiş görev zararı diyor, hasektir

  • Motie Sokie 31 Mayıs 2020 20:09

    Haber ve yorum artık birgün sonra çıkan gazeteden okunmuyor...Kimse kupon için gazete almıyor...Yeterince tv ve internet kanal ve site mevcut....Değişime direnen zarar eder...Demirören hangi işte başarı kazanmış.. ?

  • Okie Dokie31 Mayıs 2020 17:14

    Gazetelerinin kağıt olarak basılmaya devam etmesi gerekmektedir. Yoksa halkımız ucuz kağıt havlu ihtiyacını karşılayamaz.

  • Vatandaş31 Mayıs 2020 19:42

    Okie Dokie israilde öyle yapıyorlar.

  • muck31 Mayıs 2020 16:59

    milyon usd lik koca koca firmaların defter değerleri çöp oldu... aynı parayı usd de bıraksa daha çok kar yapardı :D ki satılmıyor eskisi gibi gazeteler. insanlar saçma sapan haber okumamak için herke skendi forum, site, yada online gazetesine alıştı. insanlar yalan ve yanlışlarla ilgi dışı haberlere gelmiyor. biz bile borsagundemle tnaıştık neden ? saçma sapan dergiler vebazı gazetecilerden kaçarken bulduk... ki ileride gazetecilik değişecek. 5 milyon 10 milyon 1 milyon vb. takipçici olan youtube habercileri, siteler, gibi gazetecilikde değişecek. başımsızlık sağlıyor bu tip siteler ve haber kanalları. masrafıda yok online platformda 1 cep telefonu ve habercisin. demirören mama için uğraştı ama, etki alanı kalmadı, takipçi ve tüketicisi kalmadı. FOX reytinglere bak, bide haber kanallaı reytinglere... fark çok büyük.

  • AHMET ÖZBİR31 Mayıs 2020 12:06

    DEMİRÖREN Grubu sayesinde Hürriyet'ine, Milliyet'ine gerçek manada kavuştu, MİLLETİN MEDYASI'na dönüştü. Teşekkürler DEMİRören, İYİLİĞİ ÖVEN, YAMUKLARA HADDİNİ BİLDİREN, BENDEN YANA yayın yapan yiğitler, MEDYANIZ KÂĞIT BASKIYA DEVAM İNŞALLAH.

  • Adem Yavuz01 Haziran 2020 06:49

    Güldür me beni.....bu saatte

  • Gelmiş geçmiş en yalaka adam31 Mayıs 2020 15:23

    Ne yalaka adamsın sen. iktidarı desteklersin eyvallah ama onun ile ilgili herkesi her şeyi. sorgusuz sualsiz desteklemek nedir? 

  • Cingöz31 Mayıs 2020 14:20

    Halk okumuyor, gazete satılmıyor. thy ve bakanlıklar korona nedeniyle işi durdurunca son 2 ayda gelirleri sıfıra düştü

  • Vatandaş 31 Mayıs 2020 11:44

    Koskaca yılların devi Hürriyet ve Milliyet sayelerinde bitti.

  • emekci31 Mayıs 2020 11:23

    satılmayan gazeteleri niye basıp zarar ediyorlar ki? herkes haberleri internetten takip ediyor artık. fanatik kaç satıyor, kim okuyor?

  • eyup31 Mayıs 2020 14:31

    para kendi cebinden cıkmıyor senin benim vergilerimle finanse ediliyor yani hukemet reklam veriyor onlarda propoganda yapıyor anlayamayacak ne var

  • Platin 31 Mayıs 2020 10:53

    Doğru değilse bütün davaları aç kazan kazandığı nıda bir yardım kuruluşuna bağışla medyaradar sahibi belki zekat vermemiştir bir yerden çıkacak nurdan çıksın ihtiyacı olan faydalansın hadi Demirören

  • Patates31 Mayıs 2020 10:24

    Kaçınılmaz son er yada geç mutlaka basım işi bitecek zamana karşı gelinmez :))) kağıt parasını çıkartamaz seninkiler.