E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDe Niro Azerilere destek verdi, Ermeniler çıldırdı---

De Niro Azerilere destek verdi, Ermeniler çıldırdı

De Niro Azerilere destek verdi, Ermeniler çıldırdı
20 Ekim 2020 - 09:02 borsagundem.com

Azerbaycan'da haber siteleri, ünlü aktör Robert De Niro'nun Azerbaycan Silahlı Kuvvetler Yardım Fonu'na 1 milyon dolar bağış yaptığını iddia eden haberlere yer verdi. Bazı Ermeniler ile cemaatler, Robert De Niro hakkında boykot başlattı.

Hollywood yıldızı Robert De Niro, Karabağ mücadelesinde Azerbaycan’a destek verdi, ancak Ermenilerin boykotuyla karşılaştı. Azeriler de ünlü aktöre sevgi ve teşekkür mesajları yağdırdı. Erivan işgaline karşı bu önemli duruşu, Ömer Karahan Sabah’taki köşesinde yazdı. İşte o yazı:

Azerbaycan'da pek çok haber sitesi, ünlü aktör Robert De Niro'nun Azerbaycan Silahlı Kuvvetler Yardım Fonu'na 1 milyon dolar bağış yaptığını iddia eden haberlere yer verdi. İddiaların ardından bazı fanatik Ermeniler ile cemaatler, Robert De Niro hakkında boykot başlattı. Azeriler ise 'Cesur Yürek' dedikleri ünlü aktöre sevgi ve teşekkür mesajları yağdırdı.

İddialarla ilgili Robert De Niro cephesinden henüz bir açıklama yok. Son olarak işledikleri insanlık suçuna gözlerini kapatıp sivilleri hedef alan Ermenistan ordusunun öldürdüğü Medina bebeğin fotoğrafları dünya gündemine oturmuşken böyle bir boykotu değil Robert De Niro, kimse takmaz! Böyle bir bağışı yapıp yapmadığı hakkında hiçbir açıklama yapmayarak Kim Kardashian'ın kalçasından medet uman Ermeni lobisini umursamadığını gösteren De Niro'ya helal olsun. Tıpkı 'Heat' (Büyük Hesaplaşma) filminde canlandırdığın Neil Mc- Cauley karakterinde 'Tek başınayım, yalnız değilim' dediğin gibi Robert De Niro, yalnız değilsin. Bu insanlık suçuna ortak olmadığından ötürü milyonlar, hatta daha fazlası dün olduğu gibi bugün de seninle olacak. (Ömer Karahan/Sabah)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fatih özen izmir borbova21 Ekim 2020 10:46

    rabert deniroya azerbeycan ve türkiye vatandaşlığı vermek boynumuzun borcu sayın erdoğan ve aliyev onu onur konuğu olarak davet edip  devlet onur nişan madalyası hediye ettmelidir 

  • Yusuf Kızıltoprak 21 Ekim 2020 21:26

    Doğruysa şayet, çok mantıklı bir öneri...

  • METE20 Ekim 2020 19:43

    Bu sahtekar , alçak Ermeniler cinayeti işler sonra da masum ayaklarına yatar, Dünyanın en rezil milleti. PKK nin yandaşı,

  • serok agopyan20 Ekim 2020 16:34

    azerbaycan ermenistana ait dağlık karabağdan çekilirse sayın paşinyan masaya oturur aksi takdirde bu savaş ebediyyen devam eder.

  • S.kaya20 Ekim 2020 18:26

    Yok koçum ebediyen sürmez bir yıla kalmaz ermenistan haritadan silinir...

  • Memiş demiş20 Ekim 2020 16:54

    Sayın paşinyan mı akraban galiba şuna götün önde gideni desene Gardas daha yahşi olur?

  • HASAN TOSUN20 Ekim 2020 09:51

    kahpe emperyalist batı(ABD VE AB ÜLKELERİ)SESİNİZ ÇIKMIYOR,KATİLSİNİZ VE KATİL ERMENİSTAMNI DESTEKLİYORSUNUZ.TÜRKLEREDE SOYKIRIM İFTİRASI ATIYORSUNUZ YALANINIZA KENDİNİZDE İNANMIYORSUNUZ,ALLAH SİZE EN ACI BELALARI YAKIN ZAMANDA VERSİN İNŞALLAH KÖKÜNÜZÜ KURUTSUN İNŞALLAH,NAHÇIVANLA AZERBEYCAN ARASINDAKİ AZERİ TOPRAKLARINI  SOVYET RUSYA  SİZE VERDİ AZERBEYCANI İKİ BÖLDÜ,İNŞALLAH O TOPRAKLARDA ALINIP İKİ TOPRAK KAVUŞACAK,İNŞALLAH.AMİN