E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDavos 22-25 Ocak'ta yapılacak---

Davos 22-25 Ocak'ta yapılacak

Davos 22-25 Ocak'ta yapılacak
15 Ocak 2014 - 16:08 borsagundem.com

Davos'a bu yıl Türkiye'den Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Aile Bakanı İslam ve İBB Başkanı Kadir Topbaş katılacak

Dünya Ekonomik Forumu(WEF), bu yıl 22-25 Ocak 2014 tarihleri arasında her zaman olduğu gibi İsviçre'nin Davos kentinde yapılacak.
WEF'ten konu ile ilgili yapılan açıklamaya göre, toplantılara Türkiye'den Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, İstanbul
Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş katılacak.
Forum'a BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun'un yanı sıra 40'tan fazla liderin katılacağı belirtildi. Bu liderler arasında, İngiltere Başbakanı David Cameron, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres, Brezilya Cumhurbaşkanı Dilma Rousseff Japonya Başbakanı Şinzo Abe de yer alıyor.
Ayrıca Avrupa Merkez Bankası Başkanı Mario Draghi, Avrupa Komisyonu Ekonomik ve Mali İşler Başkanı Olli Rehn, OECD Başkanı Angel Gurria, IMF Başkanı Christine Lagarde de toplantılarda konuşma yapacak yetkililer arasında bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)