E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDaniel Farke'den Beşiktaş'a görüşme cevabı!---

Daniel Farke'den Beşiktaş'a görüşme cevabı!

Daniel Farke'den Beşiktaş'a görüşme cevabı!
10 Aralık 2021 - 16:42 borsagundem.com

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın görevden ayrılmasının ardından gözler yeni teknik adama çevrildi. Gündeme gelen Alman teknik adam Daniel Farke'nin cevabı belli oldu.

Sergen Yalçın’la vedalaşan Beşiktaş’ta teknik direktör arayışları başladı. Alman basınında siyah-beyazlılar için gündeme gelen Daniel Farke için sıcak gelişmeler yaşandı.

Alman basınında yer alan haberlere göre, Beşiktaş'ta teknik adaylar arasında ilk sırada yer alan Daniel Farke, siyah-beyazlı ekibin teklifini kabul etmedi.

Sergen Yalçının ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş için dün Alman Teknik Direktör Daniel Farke ismi ortaya atılmış ve iki gün içinde görüşmelerin sonuçlanacağı bildirilmişti. Bugün Alman basınından gelen haberlere göre Daniel Farke, sezon ortasında bir takım çalıştırmayı doğru bulmadığı gerekçesiyle Beşiktaş'ın teklifini reddetti. 

Slaven Bilic’i de listesinde tutan ve yabancı bir teknik direktörle anlaşmak isteyen Beşiktaş Yönetimi’nin bu hedefe ulaşamaması halinde rotayı yerli teknik adam olarak Şenol Güneş ve Samet Aybaba’ya çevirebileceği konuşuluyor.

Beşiktaş'ta ilk görüşme Daniel Farke ile

 

Beşiktaş için Cherchesov iddiası!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)