E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarCZ'den bir sonraki Bitcoin boğa koşusu tahmini---

CZ'den bir sonraki Bitcoin boğa koşusu tahmini

CZ'den bir sonraki Bitcoin boğa koşusu tahmini
07 Temmuz 2023 - 18:18 borsagundem.com

Binance CEO’su CZ, Bitcoin’de bir sonraki boğa koşusunun ne zaman gerçekleşeceğine dair tahminde bulundu.

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Başta Bitcoin olmak üzere kripto para piyasalarının bu seneki yüksek performansı, boğa piyasasının ne zaman geleceğine dair soruları sıklaştırıyor. Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su CZ’nin ise bu konuda bir tahmini var.

Borsagundem.com’un derlediği bilgilere göre, Binance CEO’su CZ, Bitcoin’de bir sonraki boğa koşusunun ne zaman olabileceğine dair ipucu verdi.

Boğa koşusu ne zaman?

Analytics Insight’tan Parvin Mohmad’ın haberine göre, Binance CEO'su CZ, bir sonraki Bitcoin rallisinin ne zaman olacağına dair tahminde bulundu.

Binance CEO'su Changpeng Zhao, bir Twitter sohbet odasında, bir sonraki Bitcoin boğa koşusunun zamanlamasını tahmin etti. CZ, BlackRock'ın kripto endüstrisine girme arzusunu tartıştığı Twitter sohbet odasında, dinleyicileri borsaya karşı mevcut düzenleyici işlemler hakkında bilgilendirdi ve onlarla bir sonraki Bitcoin boğa koşusu hakkında fikirlerini paylaştı.

CZ, Bitcoin fiyatının geleneksel olarak artarak devam edeceğine inandığı dört yıllık boğa döngülerinde hareket ettiğini belirtti. Geleceği tahmin edemediğini kabul eden Zhao, 2024'te yaklaşan Bitcoin halving (yarılanma) etkinliğinin altını çizdi ve 2025'in bir sonraki boğa piyasası için en iyi yıl olacağını tahmin ederek şunları söyledi: “Bitcoin yarılanmasından sonraki yıl, genellikle boğa yılıdır.”

BlackRock’ın başvurusu sektör için faydalı

CZ, BlackRock'ın spot Bitcoin borsa yatırım fonu piyasasına yaptığı son hücumdan endişe duyup duymadığı sorulduğunda, bunun kripto sektörü için 'son derece faydalı’ olduğunu söyledi. Firmanın 15 Haziran'daki tescilinden bu yana birçok kişi, büyük TradFi işletmelerinin amacının, merkezi olmayan bir parasal ağ olarak Bitcoin'in değerlerine aykırı olduğuna dair endişelerini dile getirmişti.

Örtüşme minimum düzeyde

CZ, BlackRock'un gelecekte Binance'in pazar payını azaltabileceğine dair korkuları da reddetti ve kullanıcı grupları arasındaki örtüşmeyi ‘minimum' olarak nitelendirdi. CZ'ye göre Binance, artan kurumsal ilgi ve Bitcoin'in yaklaşan yarılanması nedeniyle gelecek on sekiz ay içinde ‘daha yüksek ticaret hacimlerine hazırlıklı’ olmak istiyor.

CZ'nin sözleri, BlackRock CEO'su Larry Fink'in Bitcoin'i ‘uluslararası bir varlık’ olarak tanımlamasından birkaç saat sonra geldi. Fink, Bitcoin'in enflasyona ve para birimlerindeki değer kaybına karşı korunmak için kullanılabileceğini öne sürmüştü.

CZ'ye ayrıca Twitter sohbeti sırasında Binance’e karşı düzenleyici eylemlerin artışı hakkında da sorular soruldu. Ayrıntılı bilgi veremeyeceğini bildiren CZ, kendisinin ve Binance'in ‘mümkün olan en uygun, makul ve karşılıklı olarak kabul edilebilir bir çözümü’ aradıklarını belirtti.

Kurumsallar rekor seviyede Bitcoin tutuyor

 

Wall Street, spot Bitcoin ETF’lerini neden bu kadar çok istiyor?

 

Bitcoin'in fiyatı 13 ayın zirvesinde

 

BlackRock, Bitcoin ticaretini daha ucuz hale getirmek istiyor

 

Madenciler, zirve fiyatlardan Bitcoin satıyor

 

SEC, spot Bitcoin ETF’lerini onaylayabilir

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)