E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan'dan teşekkür mesajı---

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teşekkür mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teşekkür mesajı
01 Nisan 2019 - 05:17 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından paylaştığı teşekkür mesajında, "2002'den bu yana girdiğimiz her seçimde bizi birinci çıkaran milletimizin her ferdine şükranlarımı sunuyorum" ifadesini kullandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçmenlere teşekkür mesajı yayımladı. Erdoğan, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "AK Parti olarak, 3 Kasım 2002 seçimlerinden bugüne kadar girdiğimiz tüm milletvekili, cumhurbaşkanlığı, mahalli idareler seçimlerinden ve halk oylamalarından bizi hep birinci olarak çıkartan milletimin her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum" ifadesini kullandı.

Erdoğan, diğer tweet'inde de seçimleri kazanan tüm belediye başkan ve meclis üylerine başarılar diledi. Erdoğan, "Ülkemizin tüm büyükşehirlerinde, illerinde, ilçelerinde, beldelerinde seçmenlerinin teveccühüyle göreve gelen tüm belediye başkanlarına, belediye meclis üyelerine, il genel meclis üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum" şeklinde paylaşım yaptı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)