E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan Paşinyan'la telefonda görüştü---

Cumhurbaşkanı Erdoğan Paşinyan'la telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan Paşinyan'la telefonda görüştü
11 Temmuz 2022 - 15:40 borsagundem.com

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın Cumhurbaşbakanı Erdoğan'ın Kurban Bayramı'nı kutladı. İki lider gerçekleştirdikleri telefon görüşmesinde normalleşme sürecine dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İki lider normalleşme sürecine verdikleri önemi vurguladı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede Ermenistan Başbakanı Paşinyan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Kurban Bayramı vesilesiyle kutladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da yaklaşan Vardavar Bayramı vesilesiyle Başbakan Paşinyan'ı tebrik etti.

İki lider, bölgedeki barış ve istikrarın güçlendirilmesine de katkı sağlayacak Türkiye ile Ermenistan arasındaki ikili normalleşme sürecine verdikleri önemi vurguladı.

İki lider bu çerçevede ayrıca, Özel Temsilcilerin 1 Temmuz'daki görüşmelerinde uzlaşıya varılan hususların yakın zamanda uygulanması yönündeki beklentilerini ifade etti.

Dışişleri Bakanlığından AİHM'in Osman Kavala kararına tepki

 

Şentop'tan Srebrenitsa mesajı: İnsanlığın kaybedildiği gün

 

Putin ile Paşinyan telefonda görüştü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.